Καλησπέρα σε όλους, newbie και εγώ και κοπέλα (βασικό)! Μου έφεραν απο κίνα ένα Mi play, είναι ολοκαίνουργιο μοντέλο Xiaomi Mi Play - Full phone specifications, έχει την έκδοση 10.1.4, και ενώ είναι ξεκλειδωμένο, λειτουργεί κανονικά η sim, δεν έχει ελληνικά και δεν έχει και ελληνικό πληκτρολόγιο... Τι να κανω... Δώστε τα φώτα σας!!!
Xiaomi Mi Play - Μόλις ήρθε από Κίνα
-
-
Ο/H paros99 έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους, newbie και εγώ και κοπέλα (βασικό)! Μου έφεραν απο κίνα ένα Mi play, είναι ολοκαίνουργιο μοντέλο Xiaomi Mi Play - Full phone specifications, έχει την έκδοση 10.1.4, και ενώ είναι ξεκλειδωμένο, λειτουργεί κανονικά η sim, δεν έχει ελληνικά και δεν έχει και ελληνικό πληκτρολόγιο... Τι να κανω... Δώστε τα φώτα σας!!!
Θέλουμε εντυπώσεις μιας και είναι η πρώτη συσκευή που φτάνει Ελλάδα
Για τα υπόλοιπα, θα μας βοηθούσε μία φώτο απ΄οτο about phone να δούμε ποια ρομ (λειτουργικό) έχει...και εάν χρειάζεται να κάνεις κάτι παραπάνω -
Ωραία, αλλά σαν Mi play δεν την βρήκα, ποιας συσκευής να βάλω?
-
Λάθος έκανα... Νόμιζα ότι αναφέρθηκες σε άλλη συσκευή... Το έσβησα
-
Ο/H paros99 έγραψε:
Ωραία, αλλά σαν Mi play δεν την βρήκα, ποιας συσκευής να βάλω?
Αν μπορείς βάλε το print screen να δούμε ποια ρομ έχεις -
Αυτό είναι!!! Είμαι κάτοχος λίγων ωρών, πανέμορφο μου φαίνεται, δεν έχω προλάβει να το ψάξω πολύ, αλλά απο αύριο θα σας πω εντυπώσεις!!!
-
Πάτα εκεί που λέει all specs και ανέβασε μία φώτο κι από εκεί
-
Τώρα έβαλα το σώστο!!!
-
Έχεις την τελευταία official china stable rom ---> 小米Play - MIUI下载
Σε αυτό το κομμάτι είσαι ΟΚ...δεν είναι "πειραγμένο"
Κάτι ακόμα, αν κάνεις reboot, σου βγάζει στο κάτω μέρος την οθόνης "unlocked" ? -
Αυτό μου βγάζει...
-
Κράτησε πατημένο το power και κατά τη διάρκεια της επανεκκίνησης δες αν θα εμφανιστεί κάτω κάτω κάνα unlocked.
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Κράτησε πατημένο το power και κατά τη διάρκεια της επανεκκίνησης δες αν θα εμφανιστεί κάτω κάτω κάνα unlocked
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0