καλησπερα σε ολους εχω και εγω το ιδιο προβλημα με το mia2 global version εγω το πηγα στο μαγαζι που το αγορασα και μου ειπαν οτι πρεπει να το στειλουν στο εξωτερικο (απο το kaiser το ειχα παρει) ηθελα να ρωτησω εσυ billyver που το πηγες για service?
Δεν ανοίγει μετά από το επίσημο update Ιανουαρίου
-
-
-
ναι τους το αφησα και μου ειπαν οτι μπορει να παρει μεχρι και 15 εργασιμες!!! ξενερωσα τελειως
-
σε ρωτάω γιατί φοβάμαι ότι το μαγαζί που το πήρα είναι αμφιβόλου και δεν ξέρω τι να κάνω.
-
Λοιπον παιδιά, η λύση είναι μια.. Άνοιγμα πλάτης κ test point. Η Χιαομι η ίδια κατέστρεψε το κινητό με το τελευταίο τους update.. Εγώ στην Θεσσαλονίκη το πήγα, αν θες πληροφορίες με πμ φίλε Ευθυμη..
Κάτι σημαντικό έως νεοτέρας μην προσπαθήσετε να κάνετε update ή το φλασαρετε με flash tool όσοι το πήγαν για σέρβις και μετά. Θα ξανακλειδωσει.
Εγώ προσωπικά δεν θα το άφηνα στο μαγαζι, σε μια μέρα το πολύ είναι έτοιμο από χιαομι σέρβις.. Το ίδιο πράγμα που θα κάνουν οι Κινέζοι το κάνουν και τα δικά μας μυαλά εδώ.. Η διαδικασία ίδια είναι .. -
τι να σου πω δεν ξερω το δικο μου ειναι μεσα στην εγγυηση γ'αυτο το εστειλα
-
-
Ναι και μένα είναι στην εγγύηση αλλά αυτό το πήγαινε έλα Ελλαδα-Κινα-Ελλαδα θα πάρει μήνα και βάλε.. Εγώ το κινητό το έχω ανάγκη δεν θα περιμένω πότε θα το έχω στα χέρια επειδή δεν μπορούν να φτιάξουν ένα σωστό update.. Εγώ μίλησα απευθείας με Κίνα και τους εκραξα κανονικά.. Η λύση είναι ίδια και απλή για ένα Χιαομι σερβις. Άνοιγμα πλάτης του κινητού και με ένα τσιμπίδακι ακουμπουν δύο πινς.. Ουσιαστικά αυτό ξεμπλοκαρει το κινητό και μετά μπορεί να φλασαρει ξανά...
-
νομιζω ισπανια το στελνουν το θεμα ειναι οτι δεν ηξερα που να τα παω για service στην αθηνα?? επισης οταν θα το παρω τι να κανω να κανω update?
-
επισης οταν θα μου το φερουν απο το service τι θα εχει το κινιτο το P η το 8.1??
-
Όχι δεν θα κάνεις έως νεοτέρας μέχρι να διορθώσουν την κατάσταση.. Σου απάντησα στο πμ
Αναλογα τι θα σου βάλουν.. Εμένα P . -
μπουταρε fastboot
βαλε minimal adb and fastboot στο pc η απλα ανοιξε ενα τερμιναλ στα linux
fastboot getvar current-slot
αν εχεις ενεργη a
fastboot set_active b
αν εχεις ενεργη b
fastboot set_active a
fastboot reboot
η "set active" υπτιθετε δουλευει και σε κλειδωμενο bootloader απλα πρεπει να εχεις προσφατες βιβλιοθηκες αdb
ελπιζω να δουλεψει
επισεις επειδη το θεμα ειναι πολυ σοβαρο και αφορα και την ιδια την google οπου τα seamless updates και dual system partitions δικια της πατεντα ειναι και πρεπει να πληρωσει για ψυχικη οδυνη τους κατοχους.
αλλα.
ακριβως επειδη εμπλεκετε η google κατι μου βρομαει.
τα κουτια εγραφαν global και ηταν σφραγισμενα?
τσεκαρατε ιμει στο site της xiaomi για γνησιοτητα και ποιο μοντελο προκειτε
για mi 6x γυρισμενο σε a2 με ενεργοποιημενο anti μου βρομαει η δουλειαTelegram: Contact @hellasmobiles
Ότι αφορά τα κινητά τηλέφωνα, το user interface τους, τις custom ROMs, τα Google camera ports , τα mods και γενικά ότι έχει να κάνει με την εμπειρία χρήσης τους.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0