Ο/H hercules21 έγραψε:
Προσωπικά είχα πάρει αμέσως και την ενημέρωση Ιανουαρίου χωρίς κανένα πρόβλημα και μάλιστα σε συσκευή με micron μνήμη, γιατί έχω ακούσει τόσα πολλά για όσους έχουν micron λες και θα γίνει η συντέλεια του κόσμου
Ούτε αντιμετώπισα έως τώρα πρόβλημα πχ με τον chrome και τη διαγραφή της cache ή μεγάλων αρχείων όπως ακούω από πολλούς .Το πρόβλημα έχουν όπως φαίνεται όσοι αγόρασαν από Κίνα & πρέπει να μας βάζει σε σκέψεις αυτό...
mia2 pie9 Ιανουαρίου — Postimage.org
Φίλε μου ούτε εγώ είχα αυτά τα θέματα που λες πριν την αναβάθμιση. Όλα λειτουργούσαν άψογα το γράφω από την πρώτη στιγμή. Το κινητό μόλις το πήρα αρχές του έτους είχε αναβάθμιση σε 9 pie.. Εγινε κανονικά με λίγο ζόρι στο reboot. Χρειάστηκε δηλαδή κάνα δυο με τρεις φορές για να ανοίξει.. Τώρα το θέμα προέκυψε από το δεύτερο update που ήταν το security patch Ιανουαρίου..
Επίσης όσον αφορά τα περί ελληνικών και κινεζικών προϊόντων, δεν μπορείς να το πεις με σιγουριά καθώς σε ένα φόρουμ κυρίως θα γράψουν οι ψαγμενοι και αυτοί που προφανώς το αγόρασαν από Κίνα.. Οι άλλοι απλά θα το πάνε πίσω στο κατάστημα που το αγορασαν για σέρβις.. Άσε που η ρομ είναι μια και ίδια παντού. Νομίζω ότι ακόμη και τώρα είναι νωρίς για να βγουν συμπεράσματα γιατί δεν έχει πολλές μέρες που βγήκε το update σαν ειδοποίηση στο κινητό, εκτός αν τρέξει να διορθώσει το update η εταιρία και προλάβει τον γενικό χαμό.. Άσε που το συγκεκριμενο update αποσύρθηκε πλέον.
Ήμασταν πρώτοι δυστυχώς την πατήσαμε και τέλος, άλλη φορά update με τέτοια αναξιοπιστία, θα γίνεται μετά από 10-15 μέρες κι αφού δεν υπάρχουν αναφορές για προβλήματα.. Η μόνη λύση..
Εδώ ούτε recovery έχει το κινητό τι να λέμε..