Συσκευή 2018 με τον 660 οκταπυρηνη,με τον kernel του oneplus5 & android 9 + 4gb ram κλπ
Εναντίον συσκευής τέλη 2014 διπυρηνη , 2 GB ram, Nvidia Tegra K1,Kepler DX1,με slim stable 7.1.2
(και κάποια "τσιμπήματα" σε ROM,kernel,buildprop-ο kernel μετά τα τεστ)
Ας δούμε τα test σε δύο benchmark ....MiA2 vs Nexus9
Nexus9 - Slim 2.0 stable 7.1.2 - stock kernel - balanced mode — Postimage.org
MiA2 Pie9 - Pass Mark benchmark — Postimage.org
Στη cpu & στο 3D και στο γενικό... Πολλοί δεν το πιστεύουν το τι κάνει το nexus9 τους φαίνεται απίθανο κι όμως οι αριθμοί μιλάνε...Πολυδιαφημισμενες οι συσκευές της Xiaomi & υπερτιμημένες
(Πχ mi8) ... Προσωπική μου άποψη κι ας έχω το mia2 ..Ο λόγος για μένα ήταν καθαρά το stock android & η google που ακολουθώ χρόνια, αλλά η τιμή των pixel είναι πολύ τσιμπημενη αλλιώς θα πήγαινα κατά κει μεριά...
(Υπόψιν τα benchmark του nexus9 έγιναν με τον stock kernel της slim & στην balanced mode ! )
Εναντίον συσκευής τέλη 2014 διπυρηνη , 2 GB ram, Nvidia Tegra K1,Kepler DX1,με slim stable 7.1.2
(και κάποια "τσιμπήματα" σε ROM,kernel,buildprop-ο kernel μετά τα τεστ)
Ας δούμε τα test σε δύο benchmark ....MiA2 vs Nexus9
Nexus9 - Slim 2.0 stable 7.1.2 - stock kernel - balanced mode — Postimage.org
MiA2 Pie9 - Pass Mark benchmark — Postimage.org
Στη cpu & στο 3D και στο γενικό... Πολλοί δεν το πιστεύουν το τι κάνει το nexus9 τους φαίνεται απίθανο κι όμως οι αριθμοί μιλάνε...Πολυδιαφημισμενες οι συσκευές της Xiaomi & υπερτιμημένες
(Πχ mi8) ... Προσωπική μου άποψη κι ας έχω το mia2 ..Ο λόγος για μένα ήταν καθαρά το stock android & η google που ακολουθώ χρόνια, αλλά η τιμή των pixel είναι πολύ τσιμπημενη αλλιώς θα πήγαινα κατά κει μεριά...
(Υπόψιν τα benchmark του nexus9 έγιναν με τον stock kernel της slim & στην balanced mode ! )