Καλησπέρα παιδια!
προσπαθώ κ γω να κανω unlock αλλα έχω κολλήσει στη συνδεση του tablet με το account μου γιατι ζητάει η διαδικασία να γίνει από το δίκτυο κινητής. όμως τη vodafone sim δεν την αναγνωρίζει... όποιος το έχει καταφέρει τί εταιρία είχε; ή φταίει μήπως η κινεζικη rom?
η συσκευή τη βλέπει, βαζω το pin κανονικα, τα apn settings φορτώνουν κ φαίνονται ολα οκ αλλα δεν γίνεται σύνδεση στο δίκτυο.. στο σημα βγάζει δίπλα ενα μικρο x
EDIT:
μάλλον βρηκα το πρόβλημα, η sim ήταν καινούρια κ την ειχα πριν δοκιμάσει μόνο σε ένα παλιο android χωρις 4G κ δουλευε κανονικα... τωρα δοκιμασα κ σε ενα αλλο με 4G κ δεν συνδέεται μένει στο HSPA άρα μαλλον δεν έχει ενεργοποιημένο το 4G η sim... έστειλα 4GNAI στο 1285 κ περιμενω 24 ωρες
λάθος μου που θεώρησα ότι το 2019 οι κάρτες πωλούνται με έτοιμο το 4G κατευθειαν χαχαχ
EDIT 2:
κομπλε τελικα ενεργοποιήθηκε νωρίτερα το 4G κ έφτασα στο τελευταίο βήμα... "after 360 hours of trying to unlock the device"
σε 15 ημέρες λοιπόν... δεν μπορώ να καταλάβω γιατι το κανουν αυτό
Γειά σας. Έχω αγοράσει ένα mi pad 4 lte από tradingshenzhen και έχει μια rom περασμένη που λέει
MIUI by xiaomi EU 10.3.1.0(ODJCNFI)
ANDROID 8.1.0
έχει playstore και ελληνικό μενού.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει updates.
Όταν το κάνω εκκίνηση γράφει unlocked
Μπήκα σε cmd για να δω αν είναι κλειδωμένος ο bootloader η όχι αλλά δυστυχώς μου βγάζει σε fastboot Mode ότι η διαδρομή του δίσκου δεν αναγνωρίζεται.
Δεν ξέρω τι να κάνω. Θέλω να παίρνει updates αλλά δυστυχώς δεν ξέρω πως να το ξεκλειδώσω η να το κλειδώσω και φοβάμαι να κάνω κάτι μην το καταστρέψω. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει να περάσω μια Global rom που να δουλεύει καλά και να παίρνει αναβαθμίσεις?
Το email μου είναι [email protected]
Facebook : Dimitris Hatzigiannis | Facebook
Όλα τα mi pad βγαίνουν μόνο για την περιοχή της Κίνας και δεν έχουν official gloabl rom...μόνο official china rom με Κινέζικα-Αγγλικά και φυσικά χωρίς play store.
Από αυτά που γράφεις έχουν περάσει μαϊμού-custom rom (λειτουργικό).