έχω πρόβλημα με αποστολή και λήψη mms!ο πάροχος λέει ότι το πρόβλημα δεν είναι δικό του αλλά της συσκευής! μπορεί να βοηθήσει κάποιος?
Πρόβλημα με mms mia2lite
-
-
Αν και δεν χρησιμοποιώ mms, θα βοηθούσε όποιον ξέρει αν περιγράψεις και το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις
-
Ενω δέχομαι κανονικά τα mms δεν μπορώ να ανοίξω τα συγκεκριμένα μηνύματα!Δεν μπορώ να κάνω αποστολή όλα αυτά στο mia2lite!όταν βγάλω την κάρτα sim και την βάλω σε άλλο κινητό γίνεται λήψη-αποστολη!
-
Με τον πάροχό σου μίλησες να δεις εάν οι ρυθμίσεις mms είναι σωστές ?
-
Αν ήταν πρόβλημα παρόχου δεν θα λάμβανε και έστελνε σε άλλο τηλέφωνο αλλά και στο πρώτο post αναφέρει ότι του είπαν δεν είναι δικό τους πρόβλημα . Μπες στο τηλέφωνο στις ρυθμίσεις για μηνύματα και τσεκαρε στις ρυθμίσεις MMS ότι όλα είναι οκ. Επίσης μπορείς να μιλήσεις με τον πάροχο σου να σου ξαναστείλει τις ρυθμίσεις MMS .Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Ο/H vanni έγραψε:
Αν ήταν πρόβλημα παρόχου δεν θα λάμβανε και έστελνε σε άλλο τηλέφωνο
-
Έτσι. Οι ρυθμίσεις, ναι μεν στέλνονται από τον πάροχο αυτόματα, αλλά αποθηκεύονται στο τηλέφωνο και μπορεί να μην έχουν κάτσει καλά...
-
Εχω μιλήσει μαζί τούς 3-4φορες!τους έχω ζητήσει να γίνει αποστολή των ρυθμίσεων αλλά αυτό που έχει συμβεί σε κάθε φορά επικοινωνίας με διαφορετικό υπάλληλο είναι να ελέγχουμε τις ρυθμίσεις των mms και να λένε όλοι ότι θα πρέπει να μιλήσω με την εταιρεία του κινητού! κάποιος από εσάς έχει τυχόν δοκιμάσει να κάνει αποστολή από mia2 lite?
-
Επικοινώνησα με την xiaomi!!μου λένε πως δεν έχει αναφερθεί παρόμοιο προβλήμα και καλό θα ήταν να μιλήσω με το κατάστημα από το οποίο έγινε η αγορά!!!ο ένας ρίχνει το μπαλάκι στον άλλο.
-
Για δες αυτό ---> πως ρυθμίζουμε το κινητό για internet και mms
Επίσης σε ποιον πάροχο έχεςι το πρόβλημα ? Cosmote, Wind, Vodafone ? -
- Το έχω δει! αυτές είναι οι ρυθμίσεις και όντως υπάρχουν στο κινητό!cosmote
- Το έχω δει! αυτές είναι οι ρυθμίσεις και όντως υπάρχουν στο κινητό!cosmote
-
Αυτές οι ρυθμίσεις είναι στην διαδρομή : Ρυθμίσεις > Κάρτες sim & δίκτυα > Επιλέγεις την κάρτα sim που θες > Ονόματα σημείου πρόσβασης > Cosmote MMS
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0