Ναι εμενα πιανει ενιοτε!
Redmi Note 7
-
-
Εγώ πάλι δεν το έχω δει ποτέ το 4g+. Από την άλλη ενεργοποίησα σε Γερμανό το WiFi Call και το VoLTE και το λάτρεψα σα λειτουργία. Παίζει εξαιρετικά στη συσκευή μας και το ένα και το άλλο
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
παρελαβα και εγω χθες. τιμιο φαινεται . η οθονη του στις γωνιες και στη σταγωνα μου κανει σαν να χυνεται το μαυρο. ετσι ειναι σε ολους? το note 5 φαινεται πιο στιβαρο. τωρα μεγαλες διαφορες στις καμερες δεν eiδα. εκτος απο λιγο παραπανω φωτεινοτητα και λιγο πιο ψυχρη του 7
-
-
Ο/H Anritsu έγραψε:
Gcam παίρνει χωρίς root ; Ξέρουμε ;
Δε χρειάζεται Root γιατί είναι ενεργοποιημένο το Camera2api, απλώς κατεβάζεις το apk (RN7_Vxx.apk) από το παραπάνω Link και εγκαθιστάς κανονικά. -
Καλημέρα,
Το mygad έχει την συσκευή στα 165 ευρώ, ξέρει κανείς σίγουρα αν είναι η Global Version? -
Καλημέρα πήρα την συσκευή ημερών μεταχειρισμένη,η αγοράς της έγινε από Κωτσόβολο έχει κανονικά απόδειξη με το imei επάνω της συσκευής, απλά ο αγοραστής έχει σβήσει τα στοιχεία του με στυλό,θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την εγγύηση;
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H bilnas7 έγραψε:
Καλημέρα,
Το mygad έχει την συσκευή στα 165 ευρώ, ξέρει κανείς σίγουρα αν είναι η Global Version?
-
Ο/H vag74 έγραψε:
απλά ο αγοραστής έχει σβήσει τα στοιχεία του με στυλό,θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την εγγύηση;
Ο Κωτσόβολος τι σου παρέχει σε μεταχειρισμένη συσκευή; Κάτι θα σου ανέφεραν, δεν μπορεί... -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ο/H bilnas7 έγραψε:
Καλημέρα,
Το mygad έχει την συσκευή στα 165 ευρώ, ξέρει κανείς σίγουρα αν είναι η Global Version?
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ο/H vag74 έγραψε:
απλά ο αγοραστής έχει σβήσει τα στοιχεία του με στυλό,θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την εγγύηση;
Ο Κωτσόβολος τι σου παρέχει σε μεταχειρισμένη συσκευή; Κάτι θα σου ανέφεραν, δεν μπορεί...
Ο πωλητης ο βλαμμενος που εσβησε το ονοματεπωνυμο του απο την αποδειξη το πηρε απο Κωτσο, και ο χρηστης απο πανω το πηρε απο αυτον.
Στειλε ενα email λοιπον στον κωτσοβολο και ζητα το ταδε παταστατικο να σου ερθει με εμαιλ.
Μην αναφερεις ποιος και τι εισαι.
Απλα πεε οτι το αγορασες απο εκει με αριθμο αποδειξεις ταδε, και σου σκιστηκε.
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk -
Ο/H andreasp έγραψε:
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ο/H vag74 έγραψε:
Ο Κωτσόβολος τι σου παρέχει σε μεταχειρισμένη συσκευή; Κάτι θα σου ανέφεραν, δεν μπορεί...
Ο πωλητης ο βλαμμενος που εσβησε το ονοματεπωνυμο του απο την αποδειξη το πηρε απο Κωτσο, και ο χρηστης απο πανω το πηρε απο αυτον.
Στειλε ενα email λοιπον στον κωτσοβολο και ζητα το ταδε παταστατικο να σου ερθει με εμαιλ.
Μην αναφερεις ποιος και τι εισαι.
Απλα πεε οτι το αγορασες απο εκει με αριθμο αποδειξεις ταδε, και σου σκιστηκε.
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα