Όπως τα έγραψες, χωρίς κόμμα και τεκεια, μου θύμισες αυτό
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούαυτό με τα pixels από όσο κατάλαβα εγώ με λίγο διάβασμα δεν είναι ακριβώς έτσι.Ο/H Anritsu έγραψε:
Καλησπέρα σύντροφοι .
Μία τα φώτα σας γιατί χάθηκα στην μετάφραση. Βγάζει το redmi 7 pro με 48Mp πραγματικά και sd675 αλλά δεν βγαίνει global . Εδώ έρχεται το απλό που είναι ίδια κατασκευή με sd 660 και 48Mp που γίνονται 12 μια και το SoC δεν υποστηρίζει τα 48 MP. Διαβάζω τώρα ότι έρχεται το 7s το οποίο και καλά έχει βελτιώμενη κάμερα : Redmi Note 7 s . Προς στιγμή νομίζω πως θα είναι το pro που δεν βγήκε global με άλλο όνομα . Κοιτάζω στο GSM arena και βλέπω ένα ίδιο και απαράλλαχτο τηλέφωνο με το note 7 όπως κυκλοφορεί . Έχουν και τα δύο 660 που σημαίνει πως και πάλι τα 48 θα γίνουν 4-1 και τελικά 12 MP . Από το άρθρο δεν φαίνεται , αλλά καταλαβαινώ , πως και πάλι δεν έχουμε native 48 MP όπως στο Note 7 που κυκλοφορεί εδώ . Η αλλη πλάκα είναι πως στο gsm Arena δίνει το Note 7 ενδεικτικά 180€ και το 7s στα 140€ . Τελικά τι ισχύει ; note 7 vs note7s vs note 7 pro . Το 7 οπως κυκλοφορεί εδώ θεωρώ πως με καλύπτει για μια διετία - τριετία που τα κρατάω . Να περιμένω το S ; Μια καλύτερη φωτογραφική πάντα είναι ευπρόσδεκτη , ειδικά όταν την κουβαλάς πάντα μαζί σου .
Στο μεταξύ κοιτάζω skroutz και ενώ έχει πέσει κάτω απο 180 το Note 7 πολύ σύσκολα το εντοπίζω ετοιμοπαράδοτο . Ψώνισε κανένας πρόσφατα ;
Ο/H NasDriver έγραψε:
Αν δεν ξεκλειδώσεις τον bootloader ώστε να βάλεις πάλι titanium, όχι![]()
Λέω να κάνω λίγο υπομονή ακόμα γιατί ετοιμαζεί πολλά η redmi . Απο τα σκρουτζομάγαζα υπάρχει κάποιο αξιόπιστο με δίετη εγγύηση και ας είναι λίγο πιο ακριβό ? Γιατί κάπου είδα στην wind το δίνουνε 250€ με εγγύηση infoquest βέβαια .Ο/H xnikos έγραψε:
εγώ το πήρα πριν λίγες μέρες από locoss, ήρθε σε 2-3 μέρεςΟ/H Anritsu έγραψε: