[Miui 10 9.1.24] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 38 συσκευές
- ROM
 - Xiaomi
 - Miui Dev

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
- 

- 

- 
			Έχω και εγώ πρόβλημα με την μπαταρία σε Redmi 5 Plus (Vince). Νομίζω τώρα εμφανίστηκε μέχρι και την προηγούμενη έκδοση δεν είχα προσέξει γρηγορότερη μείωση.
 - 

- 

Έκανες τα wipes; Αν ναι δοκίμασε να την περάσεις ξανά (την ROM εννοώ) γιατί σίγουρα κάτι σου έχει κάτσει λάθος μιας και στο tulip όλα πάνε ρολόι με αυτήνΟ/H PIkachukaki έγραψε:
Μολις την εβαλα καθαρο flash σε |tulip και το lag ειναι τεραστιων διαστασεων! Ασε που μου πεταει error οταν προσπαθω να βαλω το google account στο wizard! Ξερει κανεις κατι?
Για το Google account δοκίμασε μια διαγραφή δεδομένων της εφαρμογής και δες ξανά - 

Ξανα τραβηξα wipe τα κανω ολα ενα ενα οχι απλα factory reset δεν εβαλα τιποτα απο το aroma και τωρα εστρωσε μαλλον το magisk κατι το βαραει??Ο/H mplevris έγραψε:
Έκανες τα wipes; Αν ναι δοκίμασε να την περάσεις ξανά (την ROM εννοώ) γιατί σίγουρα κάτι σου έχει κάτσει λάθος μιας και στο tulip όλα πάνε ρολόι με αυτήνΓια το Google account δοκίμασε μια διαγραφή δεδομένων της εφαρμογής και δες ξανάΟ/H PIkachukaki έγραψε:
Μολις την εβαλα καθαρο flash σε |tulip και το lag ειναι τεραστιων διαστασεων! Ασε που μου πεταει error οταν προσπαθω να βαλω το google account στο wizard! Ξερει κανεις κατι?
 - 

Εγώ βέβαια έχω την XTRV όχι την AROMA μιας και κάπου είχα δει ότι δεν είναι και ότι καλύτερο σε συσκευές με android 8Ο/H PIkachukaki έγραψε:
Ξανα τραβηξα wipe τα κανω ολα ενα ενα οχι απλα factory reset δεν εβαλα τιποτα απο το aroma και τωρα εστρωσε μαλλον το magisk κατι το βαραει??Ο/H mplevris έγραψε:
 - 

Δουλεψε περασα μετα το wizard το magisk οποτε δεν κανω αλλα πειραματα!! Υπαρχει καπου καποιο mod για να φαινονται τα εικονιδια του notification μαζι με την ωρα στο notch? Εχω ενα απο Miglobe αλλα δεν ξερω αν θα δουλεψει!Ο/H mplevris έγραψε:
Εγώ βέβαια έχω την XTRV όχι την AROMA μιας και κάπου είχα δει ότι δεν είναι και ότι καλύτερο σε συσκευές με android 8Ο/H PIkachukaki έγραψε:
 - 

- 

- 
			καλημέρα παιδία
ξέρει κάποιος γιατί δεν έρχονται οι ειδοποιήσεις στα mail ???
εχω ΜΙ6 - 

Ρυθμίσεις->διαχείριση εφαρμογών->mail->ειδοποιήσεις->εμφάνιση ειδοποιήσεων->ειδοποίηση για νέα μηνύματαΟ/H Gkontos10 έγραψε:
καλημέρα παιδία
ξέρει κάποιος γιατί δεν έρχονται οι ειδοποιήσεις στα mail ???
εχω ΜΙ6

- 

Μοιραστείτε
- Facebook 0
 - Twitter 0
 - Google Plus 0
 - Reddit 0