Καλησπέρα σας. Έχω ένα Xiaomi Redmi Note 3 με εξαπύρηνο επεξεργαστή Max 1,8 GHz το οποίο ,όταν το είχα αγοράσει το 2016, είχε ελληνική custom rom. Συγκεκριμένα η έκδοση MIUI που έτρεχε και δυστυχώς τρέχει ακόμα, είναι η εξής: MIUI Global 7.1 | Stable 7.1.9.0.0(LHOCNCL).H έκδοση Android που έχει, αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο, είναι η 5.1.1 LMY47V και δεν έχει ενημερωθεί ποτέ από τότε και αναρωτιόμουν πώς θα μπορούσα να το ενημερώσω. Η αλήθεια είναι ότι διάβασα τον σχετικό οδηγό σας ωστόσο δεν ξέρω πού θα μπορούσα να βρω την κατάλληλη ενημέρωση για την συγκεκριμένη ROM. Επίσης διαπίστωσα ότι το Xiaomi Redmi Note 3 διαχωρίζεται σε τρεις εκδόσεις: την SE, SD & MTK. Διάβασα ότι όσες εκδόσεις rom ξεκινούν με LHO... το κινητό είναι SD με επεξεργαστή snapdragon. Ωστόσο δεν είμαι σίγουρη ότι θα μπορούσα να ξεχωρίσω την σωστή ενημέρωση γι'αυτήν την rom αν έχει ως ένα κριτήριο το τι επεξεργαστή έχει το κινητό μου. Θα ήθελα λοιπόν για όλα τα παραπάνω τη βοήθειά σας γιατί δεν έχω ξανά ασχοληθεί ποτέ με τέτοια θέματα και δεν θα ήθελα να καταλήξω σε Brick. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας!
Update για MIUI Global 7.1
-
Μοιραστείτε
-
Παρόμοια νήματα