Καλησπέρα. Θέλω να κάνω κάποιες ηχογραφήσεις για vloging αλλά το μικρόφωνο δεν αναγνωρίζεται απο την συσκευή Redmi note 5. Το έψαξα στο ιντερνετ αλλα δεν βρήκα και πολλά. Και άλλοι έχουν αυτό το πρόβλημα (και με άλλες συσκευές xiaomi). Για μερικές συσκευές λένε ότι μπορεί να κατεβάσεις εφαρμογή και να επιλέξεις ηχογράφηση με εξωτερικό μικρόφωνο. Κατέβασε μερικές αλλά τίποτα. Άλλοι πάλι υποστηρίζουν ότι το πρόβλημα λύνεται με splitter αλλα δεν θέλω να δώσω λεφτά χωρίς να ξέρω ότι θα λυθεί πράγματι το πρόβλημα.
Α ναι, το πρόβλημα. Συνδέοντας το μικρόφωνο (ψήρα) στο κινητό, ναι μεν εμφανίζεται το εικονίδιο με τα ακουστικά στην οθόνη αλλά η συσκευή συνεχίζει να ηχογραφεί με το εσωτερικό μικρόφωνο. Εξειδικευμένο θέμα αλλά αν δεν βρω λύση απο αυτό το φόρουμ τότε θα πρέπει να εγκαταλείψω το σχέδιο για ηχογράφηση με κινητό.
Α ναι, το πρόβλημα. Συνδέοντας το μικρόφωνο (ψήρα) στο κινητό, ναι μεν εμφανίζεται το εικονίδιο με τα ακουστικά στην οθόνη αλλά η συσκευή συνεχίζει να ηχογραφεί με το εσωτερικό μικρόφωνο. Εξειδικευμένο θέμα αλλά αν δεν βρω λύση απο αυτό το φόρουμ τότε θα πρέπει να εγκαταλείψω το σχέδιο για ηχογράφηση με κινητό.