Διαφήμιση

Screen mirroring με Xiaomi redmi note 5 [SOLVED]

• Δεν απουσιάζει καμία εφαρμογή, απλά δεν τις βλέπεις γιατί δεν χρειάζεται να φαίνονται στην λίστα με τις εφαρμογές...αν κάνεις αυτό που σου έγραψε ο @thanfun , θα εμφανιστούν.

Όσον αφορά την Ασύρματη προβολή, η xiaomi έχει την δική της εφαρμογή-δυνατότητα, στη διαδρομή Ρυθμίσεις > Ασύρματα & δίκτυα > περισσότερα > Ασύρματη προβολή
      Αν παρ' όλα αυτά θες να βάλεις chromecust το βλέπουμε, αφού κάνεις αναβάθμιση.

Για να κάνεις αναβάθμιση στην νεότερη, δοκίμασε να αλλάξεις το region σε Ινδία, αν και πάλι δεν βγάλει να κάνεις αναβάθμιση, ίσως χρειαστεί μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων
    • Διαφήμιση
    • @thanfun καλημέρα και σε σένα!Ευχαριστώ για την απάντηση.
      Εκανα όπως μου εγραψες.Πατησα στις τρεις τελίτσες επανω δεξια κι
      οταν στην αναζήτηση ,πληκτρολογησα ‘’ υπηρεσίες google play ‘’μου εμφανισε την εφαρμογη !

Δεν εφταιγε το οτι το εχει στα ελληνικα το ‘’υπηρεσίες’’.
      Εγώ εφταιγα που ακόμα ειμαι στην αλφαβητα ,ενώ εσεις εδώ ,ειστε ηδη με ντοκτορά!

Δεν εκανα καν αναζητηση εκεί στις τρείς τελίτσες.Ουτε ηξερα οτι γινεται απο κει.
      Απλά ,εβλεπα οταν ανοιγε η διαχειριση εφαρμογων ,οτι λείπει το google play services ή στα Ελληνικα υπηρεσιες google play.Εψαχνα το εικονιδιο αλλά πουθενα.
      Εγραφα επανω στην αναζήτηση google play services ,αλλά τιποτα.Εγραφα και σκετο google play ,πάλι τίποτα.Μεχρι εκει μου εκοβε να κανω!Για αναζήτηση πατωντας στις τρείς τελιτσες ,ιδεα δεν ειχα.

Ομως οταν εκανα οπως μου ειπες ,γραφοντας το υπηρεσίες στα ελληνικα και εμφανιστηκε και εμφανιστηκαν και πολλές άλλες εφαρμογες!
      Στις φωτό που ανεβασα στο post 9 ,φαινεται οτι γραφει στο επάνω μερος’’αναζήτηση 72 εφαρμογών’’
      Μετα απο την αναζητηση που πληκτρολογησα οπως μου είπες ,μου εμφανίζει
      ‘’ αναζητηση 253 εφαρμογών’’ !

Βαζω και φωτο ,οπου φαινεται η διαφορα στον αριθμο απο την προηγουμενη φωτό και βεβαια ,πια εμφανίζεται και η εφαρμογη που εψαχνα!
      Ευχαριστώ και πάλι και σέ σενα και τ άλλα παιδια ,που μου απαντησαν!
      Θα επανελθω σχετικα με το screen mirroring ,αργοτερα ,γιατι με πιέζει ο χρονος τωρα και δεν προλαβαίνω!

Ειστε ολοι σας ,εξαιρετικοι και πολυ εξυπηρετικοί! :)
      Images
      • 7208F8B8-B1FA-4D43-A82E-B92268111683.jpeg

465,72 kB, 985×1.611, viewed 106 times
      ''Minds are like parachutes... they only function when open.''
    • Δεν προσεξα και τις απαντησεις των άλλων παιδιών ,γιατι απλα διαβασα την απάντηση του @thanfun και δεν προσεξα οτι ειχε ανοιξει και δευτερη σελιδα εδώ!Ακομα καφέ δεν εχω πιει!

@amavroudis
      @NasDriver
      @GR_Macedon

Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!
      Επειδή πρεπει να φυγω τωρα ,θα επανέλθω το βραδυ!

Καλημερα σέ ολους!
    • @NasDriver
      Ευχαριστώ για τις οδηγίες για την αναβάθμιση!
      Εκανα οπως μου είπες ,άλλαξα την περιοχη σε Ινδια ,μου εβγαλε οτι υπαρχει διαθέσιμη αναβαθμιση ,ακολουθησα τα steps κι ολα καλά!Μετα ,αλλαξα την περιοχή ξανα σε Ελλαδα!
      Νιώθω λες κι εκανα κατι πολυ φοβερο!Αστείο ειναι ,αφού κι εγω γελαω με μένα!
      Πηγαινοντας μετα στις εγκαταστημενες εφαρμογες και μπαινοντας στην διαχειριση ,ετσι απο περιεργεια ,ειδα οτι αυξηθηκαν .ΟΚ αυτο και το καταλαβαίνω.Μετα ,οταν πατησα ,παλι απο περιεργεια στις τρεις τελιτσες πανω δεξια ,ειδα οτι δεν βγαζει μετα την αναβαθμιση ,την επιλογή
      ‘εμφανιση ολων των εφαρμογων’ ,που μου εβγαζε πριν την αναβαθμιση και που ετσι ανακαλυψα ,χαρη στην βοήθεια σας ,το υπηρεσιες google play που εψαχνα .
      Βγαζει 4 επιλογες ,απ τις οποιες μονο το ρυθμίσεις τολμησα να πατησω! :D

Γιατι δεν βγαζει πιά ,την επιλογη για εμφανιση ολων των εφαρμογων ,οταν πατώ στις τρεις τελιτσες; :?:

Απο δω και περα ,θα μου βγαζει τις νεωτερες αναβαθμίσεις ,αραγε ,χωρις ν αλλαζω σε Ινδια;

Ευχαριστω και παλι και σενα κι ολα τα παιδιά!
      Ποτέ δεν ειναι αργά να μαθει καποιος και εχω όρεξη να μαθω ,εστω τα βασικα για το τηλεφωνο μου.Ψαχνοντας μόνη ,δεν είναι και το πιο ευκολο .Ενταξει ,τα ευκολα τα καταλαβαινω ,τα πιο μέσα ειναι το θεμα!Χαζή δεν είμαι ,αλλά μου φαινονται κινεζικα !Και δεν εχει να κανει που δεν ειμαι 20 χρονών ,αλλά γιαγια με εγγονακι 4 χρονων!Πάντα οτι ειχε να κανει με οδηγίες και manuals συσκευών ,με αποσυντόνιζε!Επρεπε να μου το δειξουν στην πραξη!
      Τα μόνα manuals που επαιζα στα δαχτυλα ,ηταν των αεροπλάνων!

Θα επανελθω αργοτερα ,για το screen mirroring ,τωρα απλα ,μπηκα να πώ ενα ευχαριστώ για τις οδηγίες για αναβαθμιση!
      Βαζω φωτο με το τί μου δειχνει πια ,μετα την αναβαθμιση ,οταν πατω τις τρεις τελιτσες απο την διαχειριση των εφαρμογων και απο την νέα μου global stable !Με γειά μου! :)
      Images
      • 00F3ADE8-1320-4167-8DA8-6F53E7B781CD.jpeg

449 kB, 1.189×1.829, viewed 110 times
      • DB3C9BB6-9109-48BF-9425-2B79D064EAD1.jpeg

935,1 kB, 1.581×2.591, viewed 113 times
    • Ο/H vertigo83 έγραψε:

Γιατι δεν βγαζει πιά ,την επιλογη για εμφανιση ολων των εφαρμογων ,οταν πατώ στις τρεις τελιτσες;
      γιατί απλά τις έχεις ήδη εμφανισμένες .... αν επιλέξεις "απόκρυψη υπηρεσιών συστήματος" ε τότε θα δεις την ζητούμενη επιλογή...
      ε απλά πες το "περίεργη" μετάφραση?

επίσης για να μην παιδεύεσαι μπορείς να πάρεις screen shot της οθόνης σου σέρνοντας 3 δάχτυλα από πάνω προς τα κάτω...
    • Διαφήμιση
    • @thanfun
      Ευχαριστώ πολύ για την επεξήγηση για την εμφανιση ολων των εφαρμογών!

Αυτο για το screenshot ,το είχα βρει ηδη ,ψαχνοντας για κατι αλλο στο διαδίκτυο κι απ το τηλεφωνο ,ετσι το κάνω!Οι φωτο εδώ ,ειναι απο το ipad!
      Αλλά οπως και να χει ,σ ευχαριστώ πολυ και γι αυτο το tip! :)
    • ε πες το ντε έτσι εξηγείται, :)
      ipad και xiaomi (android και πολύ περισσότερο miui) είναι λίγο ασύνδετες έννοιες θα έλεγα ... το λιγότερο, για να μην μιλήσω για "φανατικούς αντίζηλους" και "ορκισμένους εχθρούς"....

όλα αυτά βέβαια είναι απλά αστεία έτσι?
      και προς θεού δεν θέλω να μπω σε αυτήν την ατέρμονη συζήτηση για το ποιο είναι καλύτερο το ios vs android, απλά αστειεύομαι
    • Πίσω στο screen mirroring, εκτός από το κινητό, πρέπει να το υποστηρίζει και η τηλεόραση...αν σου δουλεύει η επιλογή που έχει μέσα η MIUI δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο :)
    • @NasDriver
      Ευχαριστώ πολύ για την απαντηση!
      Ολα καλα!Δοκιμασα σημερα απο την ρυθμιση της ασυρματης προβολής του τηλεφώνου και το screen mirroring λειτούργησε.Η τηλεόραση της μαμας μου ,δεν ειναι smart ,αλλά εχει συνδεδεμενο πανω της στην θυρα HDMI ,το Google chromecast screening media player.Αλλιώς δεν θα μπορούσε να προβάλλει netflix κλπ.

Ενα θεματακι που μου βγαζε και πριν αλλά και μετα την αναβαθμιση ,ειναι οτι μου βγαζει συνεχώς ειδοποίηση οτι η εφαρμογη θέματα εκτελειται και εμφανίζει και το εικονιδιο της εφαρμογης ,επανω αριστερα στην αρχικη οθονη.
      Εψαξα πριν ανοιξω το thread αυτο ,στο διαδικτυο κι οπως ειδα στην κοινοτητα της miui ,ειναι bug.Απλα εκλεισα τις ειδοποιησεις της εφαρμογης.
      how to stop themes running in the background ? - Page2 - Redmi Note 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum

Ευχαριστώ πολυ και σενα κι ολα τα παιδια ,για τις άμεσες απαντήσεις και την βοήθεια σας! :thumbsup:
      Καλημέρα ,καλησπέρα ( whatever ανάλογα με την ωρα που θα διαβασετε!) σε ολους σας!
    • Διαφήμιση