1 wifi direct Φεβ 15th 2019, 9:34am Καλημέρα στην ομάδα. Παιδιά αν έχει ασχοληθεί κάποιος με το wifi direct...πως λειτουργεί?Αυτό που θέλω να κάνω είναι να μεταφέρω μέσω wifi στο pc αρχεία. Είμαι με official rom. Ευχαριστώ!
3 Φεβ 15th 2019, 11:27am Ο/H amavroudis έγραψε: Συμβουλή: πάρε το αυθεντικό usb καλώδιο να κάνεις γρήγορα τη δουλειά σου... ποιό εννοείς φίλε μου?
4 Φεβ 15th 2019, 11:32am το καλώδιο που είχε μέσα στην συσκευασία για να φορτίζεις Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred) Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred) Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred) "Evil never dies it only waits to be reborn" Sleepstalker (1995)
5 Φεβ 15th 2019, 11:54am Ο/H vanni έγραψε: το καλώδιο που είχε μέσα στην συσκευασία για να φορτίζει ήθελα να αποφεύγω τα βάλε βγάλε για τη μεταφορά κάθε φορά μιας εικόνας...
6 Φεβ 15th 2019, 12:36pm αν μιλάμε για φωτογραφίες τότε google photos στο τηλέφωνο google drive στο pc και καθάρισες δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο. Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred) Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred) Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred) "Evil never dies it only waits to be reborn" Sleepstalker (1995)