Εχω μια απορία. Φόρτισα χτες το βράδυ το κινητό φουλ και το πρωί που ξύπνησα είχε πέσει 9%. Μπήκα στη χρήση μπαταρίας και έλεγε ότι είχε χρησιμοποιήσει 56% σε αδράνεια και συγκεκριμένα από το ράδιο! Ποιο ράδιο; Αφού δεν έχει ράδιο το κινητό! Σας βάζω και τα screenshot.Ο/H App Maniac έγραψε:
Καλημέρα παιδιά. Μόλις χτες παρέλαβα το Mi 9 από Gearbest και έμεινα κατενθουσιασμένος. Κινητάρα. Πήγα να ξεκλειδωσω τον bootloader και μου έβγαλε ότι έπρεπε να περιμένω 168 ώρες, τουτέστιν 7 μέρες.![]()
![]()
Δεν πειράζει, τι να κάνουμε; Θα περιμένουμε. Σας βάζω κι ένα screenshot να μου πείτε αν είναι κομπλέ και η ROM που έχει μέσα, που από ότι είδα είναι κομπλέ.
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
-
-
Ο/H App Maniac έγραψε:
Ποιο ράδιο; Αφού δεν έχει ράδιο το κινητό
από τις κάρτες sim εννοεί.
Αρχικά δοκιμασε να μην έχεις dual 4G. -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H App Maniac έγραψε:
Ποιο ράδιο; Αφού δεν έχει ράδιο το κινητό
από τις κάρτες sim εννοεί.
Αρχικά δοκιμασε να μην έχεις dual 4G.
-
Δεν νομίζω να φταει αυτό φίλε μου,το dual 4G το έχω μόνιμα και δεν υπάρχει θέμα στην κατανάλωση
-
Ο/H akisjes έγραψε:
Δεν νομίζω να φταει αυτό φίλε μου
Τότε μπορεί να δοκιμάσει ειδικά αν η μια κάρτα ειναι cosmote,. -
Αν παρατηρησετε για καποιο μεγαλο χρονικονδιαστημα το κινητο δεν ειχε καλο σημα... Οποτε εψαχνε συνεχεια κ απο εκει εχει κ την καταναλωση της μπαταριας...Mi 11 pro
-
Ο/H chrisnik έγραψε:
Οποτε εψαχνε συνεχεια κ απο εκει εχει κ την καταναλωση της μπαταριας...
αν δεις η κατανάλωση ειναι σταθερή σχετικά ακόμη και όταν έχει χαμηλότερο σήμα.
-
-
Από πού το κατέβασες αυτό ;
Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Είναι ακόμα σε prebeta έκδοση.... Όταν θα έχουμε κάποιο νέο θα σε ενημερώσω...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
-
Ειναι πολύ κλείσε η ρομ...όταν βγει επίσημα θα σε ενημερώσω...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0