Οταν κανεις επανεκκινηση γινεται αυτο... Bug του carousel. Εφαρμογη που μπορεις να την σβησεις. Εγω επειδη δεν την χρησιμοποιω πηρε ποδι
Mi 11 pro
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΤο έκανα... Δεν δουλεύει πάντα δυστυχώςΟ/H Panos21t έγραψε:
Ρυθμισεις-apps-διαχειρηση εφαρμογων-3 τελειες πανω δεξια-Προεπιλεγμενες εφαρμογες-συνδεσμοι ανοιγματος-Προτιμησεις instant εφαρμογων-Βαλ το στο on.Ο/H vitriolis2003 έγραψε:
Δεν ξέρω τι να πω; Θα προτιμούσα να γινόταν όπως πριν που ήταν μαμά, να ανοίγει κατευθείαν στην εφαρμογή το link. Αν μπορούν τα παιδιά ας το κοιτάξουν για την επόμενη αναβάθμιση...Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Και την eu που έχω...έτσι δουλεύει...
Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμενα ετσι δουλεψε.
Ο/H gdy190 έγραψε:
Πως γίνεται να βάλω φωτογραφία ταπετσαρία και οθόνη κλειδώματος χωρίς να την κόβει όπως θέλει το κινητό; Ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημαΟ/H chrisnik έγραψε:
Οταν κανεις επανεκκινηση γινεται αυτο... Bug του carousel. Εφαρμογη που μπορεις να την σβησεις. Εγω επειδη δεν την χρησιμοποιω πηρε ποδι
Περάστε όλοι αύριο για κολυβα, κονιάκ, ελίτσα, κουλουράκι και καφέ. Σκέτο.Ο/H geoanto555 έγραψε:
από την στιγμή που έφτασες εδώ κάνε formaτ και ξαναβάλε την ρομ ..