Παράξενο θα ήταν να μην είχε...
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
-
-
Αποστόλη, πες μου με ένα ναι,, όχι, έχει 4G plus ?????
-
Ναι. Η παραπομπή επάνω αναφέρει σαν ταχύτητα lte-a.
Τώρα ποιες συχνότητες θα συνεργάζονται για το 4g+ θα δείξει. Δεν το έχω σαν συσκευή εγώ. -
Είμαι στην τελευταία 9.3.28 και ήθελα να ρωτήσω υπάρχει περίπτωση σε επόμενο update να ξαναβάλουν το animation του δαχτυλικου αποτυπωματος?Να το εξηγήσω καλύτερα πριν δεν χρειαζόταν να ανάψει η οθόνη για να βάλω το δαχτυλικο αποτύπωμα έβγαινε το σύμβολο για να βάλω το δάχτυλο.Τωρα πρέπει πρώτα να ανάψει η οθόνη και μετά να εμφανιστεί.Και ήθελα να ρωτήσω από μπαταρία πως τα πάτε?Θα ήθελα λίγο καλύτερη μπαταρια σε σχέση με p20 pro που είχα είναι χειρότερη προς το παρόν σε μελλοντικά update μπορεί να στρωσει
-
Ο/H sifario έγραψε:
Είμαι στην τελευταία 9.3.28 και ήθελα να ρωτήσω υπάρχει περίπτωση σε επόμενο update να ξαναβάλουν το animation του δαχτυλικου αποτυπωματος?Να το εξηγήσω καλύτερα πριν δεν χρειαζόταν να ανάψει η οθόνη για να βάλω το δαχτυλικο αποτύπωμα έβγαινε το σύμβολο για να βάλω το δάχτυλο.Τωρα πρέπει πρώτα να ανάψει η οθόνη και μετά να εμφανιστεί.Και ήθελα να ρωτήσω από μπαταρία πως τα πάτε?Θα ήθελα λίγο καλύτερη μπαταρια σε σχέση με p20 pro που είχα είναι χειρότερη προς το παρόν σε μελλοντικά update μπορεί να στρωσει
Πας Ρυθμίσεις - Οθόνη κλειδώματος & ασφάλεια - Όταν έρχονται ειδοποιήσεις και η οθόνη είναι απενεργοποιημένη και επιλέγεις : Ενεργοποίηση οθόνης !! Και πες μας εάν έφτιαξε !!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Ο/H sakis112 έγραψε:
Καλησπέρα. Το mi 9 έχει 4G plus ???
The power of the Mi 9 be with youLife is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be -
Ο/H johnnyman έγραψε:
Πιάνω κανονικά παντού 4g+ ενώ με το mi8 δεν έπιανα πουθενά.
-
Ο/H geozn8 έγραψε:
Ο/H sifario έγραψε:
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ο/H johnnyman έγραψε:
Πιάνω κανονικά παντού 4g+ ενώ με το mi8 δεν έπιανα πουθενά.
Θα δω και θα ενημερώσω.
Vodafone cu έχω.
The power of the Mi 9 be with youLife is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be -
Διαβασα : τα speed test , δεν είναι τόσο αξιόπιστα, να μην τα πιστεύουμε..
-
Και το παράδειγμα
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0