Διαφήμιση

Mi9 πρώτες εντυπωσεις

• Καλησπέρα, χρόνια πολλά.
      Στο κινητό ξεκλείδωσα το bootloader, και φλασαρα την global developer.
      Δεν δουλεύε το play store, δεν μπορούσα να κατεβάσω τις εφαρμογές.
      Έτσι φλασαρα ξανά, global stable, την τελευταία, αλλά γράφει: μη πιστοποιημένη συσκευή, ενώ κατεβάζω τις εφαρμογές, και το safety net είναι failed.
      Μια γνώμη, γιατί δεν επανέρχεται η συσκευή ?
      Μήπως επειδή ξεκλείδωσα το bootloader ??
    • Διαφήμιση
    • Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Κάτι εντελώς άκυρο, υπάρχει τρόπος να γίνει ροοτ το κινητό χωρίς να ξεκλειδώσω τον bootloader??

Sent from my MI 6 using Tapatalk
    • Ο/H Gkontos10 έγραψε:

Κάτι εντελώς άκυρο, υπάρχει τρόπος να γίνει ροοτ το κινητό χωρίς να ξεκλειδώσω τον bootloader??
      ΟΧΙ :lol:
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H Gkontos10 έγραψε:

ΟΧΙ :lol:
      Ηλιθια ερώτηση ε?

Sent from my MI 6 using Tapatalk
    • @amavroudis
      Το κινητό το φλασαρα με το mi flash tool.
      (Πρώτα πέρασα την stable, kai developer από Xiaomi.eu, αλλά δεν μου άρεσαν , δεν είχαν dark mode.).
    • Διαφήμιση
    • Ο/H johnnyman έγραψε:

Λοιπον μετα απο σχεδον 2 μερες χρησης θα γραψω μερικα πραματα ως πρωην κατοχος mi8 και νυν κατοχος mi9
      Σχεδιασμος
      Το Mi9 σαν ποιοτητα κατασκευης ειναι πολυ καλυτερο απο Mi8 Και το καταλαβαινεις με το που το πιασεις στο χερι σου.
      Πιο Premium αισθηση,πολυ καλο κρατημα αριστος σχεδιασμος.
      Eπισης παρολο που βγηκε ο infared sensor το ξεκλειδωμα στο σκοταδι ειναι εξισου γρηγορο.
      Επισης το δαχτυλικο μπροστα πολυ πολυ γρηγορο,αλλη εμπειρια για μενα το μπροστινο ξεκλειδωμα.
      Το εχεις flat στο γραφειο,βαζεις αντιχειρα μπαμ ξεκλειδωσε
      2 ακομη θετικα ειναι η ασυρματη φορτιση και ο infared sensor για οποιον τον ενδιαφερει
      Λειτουργικο
      Μεχρι στιγμης κανενα παραπονο πιο πληρης απο το mi8 με φουλ dark mode ,customized always on display,ξεκλειδωμα εφαρμογων με το προσωπο κτλ.
      Το μονο που του λειπει ειναι οι μονιμες ειδοποιησεις επανω αριστερα στο οποιο ομως θεμα αναμενουμε update Και θα λυθει απο υπαρχει πολυς χωρος

Οθονη
      Οσον αφορα την ποιοτητα της οθονης ειναι σχεδον ιδια με του mi8 με αριστη πιστοτητα χρωματων,τρομερη φωτεινοτητα κατω απο τον ηλιο που δεν θα απογοητευση κανεναν
      Το waterdrop νοτς πολυ καλυτερο στο ματι με περισσοτερο ωφελιμη οθονη

Ηχος
      Ο ηχος απο το κατω ηχειο ειναι παρα πολυ καλος οπως και του mi8
      Εχω την εντυπωση οτι το Mi9 εχει λιγο πιο βαθυ μπασο

Μπαταρια
      Η μπαταρια τωρα που το δουλευω 2 μερες(Το πηρα σφραγισμενο) βγαζω παρομοιο sot με το mi8 και πιστευω μετα απο μερικες φορτισεις ακομη(Εχω κανει 2 μεχρι στιγμης παντα με αργο φορτιστη) θα βελτιωθει και αλλο.
      Με αρκετα μετρια προς βαρια χρηση με περιπου 70 εφαρμογες και ολες τις ενεργοβορες(Facebook,viber,instagram,messenger,twitter) μεχρι το 20% βγαζω περιπου 7 ωρες sot.
      Φωτεινοτητα αυτοματη εξω και μεσα στο σπιτι χειροκινητα κοντα στην μεση.
      Μιση μερα με 4g και μιση wifi.
      Να σημειωσω οτι το κινητο πλεον πιανει κανονικα 4G+ και με vodafone cu που εχω αλλα και cosmote frog.
      Volte και vowifi Δουλεουν κανονικα.

Καμερα
      Λοιπον τωρα οσον αφορα την καμερα την ημερα βγαζει καλυτερες φωτογραφιες απο το Mi8 με την στοκ καμερα παντα με ai off και hdr off.
      Καλυτερη λεπτομερεια,dynamic range κτλ.
      Για νυχτα που τραβηξα 2-3 μου φανηκε στα ιδια επιπεδα με mi8 εαν και θελω να βγαλω μερικες ακομη σε διαφορες συνθηκες για να ειμαι σιγουρος
      Ο ευρυγωνιος φακος ολα τα λεφτα με τον οποιο επισης μπορειται να τραβηξετε macro φωτος απο τα 2 εκατοστα.
      Οι καμερα εχει περισσοτερες λειτουργιες οπως slider για την ρυθμιση του bokeh effect σε potrait mode,ακολουθησει αντικειμενου σε video,moon mode,4κ 60fps κτλ.
      Η selfie καμερα εχει ai mode και φλας πλεον μεσω software

Επισης η gcam δουλευει κανονικα και θα την βρειτε εδω
      [XIAOMI Mi9] GoogleCam Port | Xiaomi Mi 9
      Με την gcam μπορουμε να τραβηξουμε και 4k στην μπροστα καμερα! :)
      Εδω ειναι ενα αλμπουμ του Mi9 δικες μου φωτος παντα.
      aHskQ5n5dF

Τωρα οσον αφορα το βιντεο ειναι εξαιρετικο σε 4K 30fps με τρομερο stabilizaton
      Στα 60fps θελεις σταθερο χερι.Πιστευω να βαλουν eis Και εκει καποια στιγμη
      Βιντεο τραβαει κανονικα ο ευρυγωνιος και 30 και 60 fps.

Τελικο συμπερασμα
      Για μενα αξιζει η μεταβαση απο το mi8
      Κερδιζεις πολυ καλυτερο σχεδιασμο.
      Καλυτερη καμερα σαν συνολο για τα δικα μου ματια παντα που θα γινει ακομη καλυτερη με αναβαθμισεις.
      Ιnfared sensor και ασυρματη φορτιση.
      Καλυτερη μπαταρια και σας ειναι μικροτερη κατα 100Mah.Ο 855 ειναι λιγοτερο ενεργοβορος και στα 7nm.
      Πιο φρεσκια συσκευη με τον 855 που την κανει ακομη πιο γρηγορη κτλ.
      Widevine l1 για netflix hd και amazon prime hd.
      4G+
      In screen fingerprint

Αυτα απο μενα,ελπιζω να βοηθησα!! :):)
      Καλημερα φιλε μου
      Θελω να σε ρωτησω 2-3 πραματα για το κινητο...
      Βλεπω οτι εχεις βαλε στο κινητο το GCam.Πριν απο αυτο,δοκιμασες να βγαλεις φωτο? Και αν ναι εχει τοσο μεγαλη διαφορα κ κυριως τη νυχτα?Αξιζει να βαλεις το GCam?
      Επισης,για να το βαλεις θελει ξεκλειδωτο bootloader ή εκανες ενα απλο setup?Οι glodal versions δεν εχουν ξεκλειδωτο bootloader?
      Και τελος μηπως to GCam εχει αρνητικες επιπτωσεις στη μπαταρια ή δεν παρατηρησες κατι τετοιο?

Ευχριστω!
    • Ο/H dennis έγραψε:

Οι glodal versions δεν εχουν ξεκλειδωτο bootloader?
      Και τελος μηπως to GCam εχει αρνητικες επιπτωσεις στη μπαταρια ή δεν παρατηρησες κατι τετοιο?
      κανενα σωστά προωθημένο κινητό δεν έχει πια ξεκλειδωτο bootloader.
      Εσύ τον ξεκλειδώνεις για να είσαι έτοιμος να επέμβεις με περισσότερες πιθανότητες να επαναφέρεις τη λειτουργικότητα της συσκευής σου.
      Η gcam δεν επηρεάζει τη μπαταρία, αν δεν την έχεις να τρέχει, ακόμα και στο παρασκήνιο.
    • Διαφήμιση
    • Τι εννοεις "αν δεν την εχεις να τρεχει"? Δεν τρεχει αυτοματα απο την καμερα? Τρεχεις αλλο app για να βγαλεις φωτο?