Διαφήμιση

Mi9 πρώτες εντυπωσεις

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Παιδιά μόλις παρέλαβα
      1 πράγμα έχω να πω. Απλά wow..
      Απίστευτο κινητό..
      Βέβαια θα το σκαλισω πολύ και θα επανέλθω, αλλά σαν πρώτη εντύπωση.. Απλά απίστευτη..

Ερώτηση τώρα απλά κατεβάζω το mi unlock tool και περιμένω 15 μέρες?

Υπαρχει κάτι άλλο που πρέπει να κάνω αυτό το διάστημα??

Sent from my MI 6 using Tapatalk
    • Ο/H Gkontos10 έγραψε:

Παιδιά μόλις παρέλαβα
      1 πράγμα έχω να πω. Απλά wow..
      Απίστευτο κινητό..
      Βέβαια θα το σκαλισω πολύ και θα επανέλθω, αλλά σαν πρώτη εντύπωση.. Απλά απίστευτη..

Ερώτηση τώρα απλά κατεβάζω το mi unlock tool και περιμένω 15 μέρες?

Υπαρχει κάτι άλλο που πρέπει να κάνω αυτό το διάστημα??

Εμ οχι απλα τρεξε το unlock tool βαλε το κινητο σου εχει οδηγιες τι να κανεις και απλα μην βγαλεις το mi account μην το αλλαξεις κλπ αυτες τς μερες!
      καλοδουλευτοοο!
    • Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Βάζεις το Mi Account στην συσκευή. Ενεργοποιείς την επιλογή προγραμματιστές. Από εκεί μέσα το εντοπισμό σφαλμάτων usb. Τρέχεις το unlock tools. Θα σε ζητήσει σύνδεση με το mi account. Φρόντισε να έχουν ίδιο username, passwt.

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Παιδιά ερώτηση
      Δεν βρίσκω πουθενά τις εφαρμογές
      File manager & mail
      Καμία ιδέα?

• RE: Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Ο/H Gkontos10 έγραψε:

Παιδιά ερώτηση
      Δεν βρίσκω πουθενά τις εφαρμογές
      File manager & mail
      Καμία ιδέα?

Πιθανόν δεν είναι προεγκατεστημένες. Πχ στο Mi8 δεν έχει το email. Κατέβασε από play store

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Παιδιά ερώτηση για όσους έχουν το κινητό..
      Υπάρχει τρόπος να δυναμώσει ο ήχος οταν μου μιλανε??
      Όχι το ringtone αλλά η φωνή του άλλου??
      Το έχω στο φουλ αλλά πιστεύω είναι πολύ χαμηλός και βαθύς ο ήχος

Sent from my MI 9 using Tapatalk
    • Εχει προεγκατεστημένες τις εφαρμογές file manager & email από που το αγόρασες ;
      Η ένταση στις κλήσεις είναι πολύ καλη απλά πρέπει να τοποθετησεις καλα το αυτί στο ακουστικό που είναι ακριβώς επάνω από το notch. Για να δυναμώσεις ένταση κλήσεων τότε ενώ πραγματοποιείς κλήση πάτα το πλήκτρο της αύξησης εντασης.
      Καλορίζικο
    • Διαφήμιση
    • Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Καλησπέρα φίλε μου
      Το πήρα από Αγγλία από το Mmtelecom στο ebay.. Άψογος seller.

• Καλημερα.Η μπαταρια βγαζει μια μερα?Να σημειωσω οτι δεν παιζω παιχνιδια.
      Απλα το εχω παραγγειλει και το περιμενω σε αντικατασταση του ηρωικου Iphone 6s μου και θα ηθελα να ξερω σχετικα με τη διαρκεια μπαταριας.
    • Ο/H Gkontos10 έγραψε:

Καλησπέρα φίλε μου
      Το πήρα από Αγγλία από το Mmtelecom στο ebay.. Άψογος seller.

Οκ ίσως γι αυτό να μην τις έχεις τις εφαρμογές.

Ο/H james. έγραψε:

Καλημερα.Η μπαταρια βγαζει μια μερα?Να σημειωσω οτι δεν παιζω παιχνιδια.
      Απλα το εχω παραγγειλει και το περιμενω σε αντικατασταση του ηρωικου Iphone 6s μου και θα ηθελα να ξερω σχετικα με τη διαρκεια μπαταριας.
      Βγαζει εύκολα μια μέρα ακόμα και με χρήση παιχνιδιων
    • Καλησπέρα σε όλους. Εντελώς νέος και άσχετος με όλα αυτα που γράφετε εδω στο φόρουμ. Ζητώ λοιπόν την κατανόηση σας.
      Κάτοχος ενός iphone 7 το οποίο την ερχόμενη Τρίτη αντικαθιστώ με ενα mi9 που εχω παραγγέιλει. Είναι η πρώτη φορα που θα έχω κινητό με android και ομολογώ οτι με φοβίζουν αρκετα πράγματα, αν και ξέρω οτι σιγουρα θα είναι καλύτερα.
      Θα χρειαστω σίγουρα τις συμβουλές σας στο επόμενο διάστημα, οποτε μην παραξηγησετε την ασχετοσύνη μου.
      Η πρωτη ερωτηση εχει ως εξης. Τι πρέπει να κανω σαν νεος χρηστης android στο mi9? υπαρχει καποιος οδηγός η έστω κατι που θα μπορουσε να με βοηθήσει??Επισης πως μπορω να μεταφέρω φωτο μηνυματα βιντεο σημειώσεις κλπ απο το iphone στο mi9??
      Οποιος μπορει και εχει την καλωσυνη ας με βοηθησει.
      Λευτερης
    • Διαφήμιση
    • To android μην το φοβάσαι,, διάβασα σήμερα,,, 2,5 δισεκατομμύρια συσκευές υπάρχουν.
      Όταν ανοίξεις το κινητό, θα πρέπει να φτιάξει λογαριασμό στην xiaomi, Δεν θυμάμαι αν μπορείς να το κάνεις από υπολογιστή, και πρόσθεσε τον αριθμό του κινητού, email, θα ζητήσει επιβεβαίωση ..