Διαφήμιση

Mi9 πρώτες εντυπωσεις

• Ο/H james. έγραψε:

Σημερα μου περασαν σκεψεις το οτι ισως επρεπε να περιμενω να εβλεπα και το Oneplus7 (To κανονικο οχι το Pro) πριν αγορασω το mi9.
      Πειτε μου οτι το mi9 ειναι καλυτερο να μου φυγει απο το μυαλο :S Βλεπω οτι σε specs ειναι σχεδον τα ιδια. Το Mi9 ειναι και ελαφρυτερο.
      Μενει να δουμε κανα συγκριτικο μιας και απ' ότι εψαξα δεν κυκλοφορησαν ακομα στο Youtube.
      Εννοείται ότι το mi 9 είναι πολύ ανώτερη συσκευή... Στην κατηγορία του...

Εδώ έχεις και το φόρουμ για την βοήθεια...εκεί;; άγνωστο...εάν λέω εάν έφευγα από Xiaomi θα επερνα ένα nokia 3310.... Με λίγα λόγια μείνε εδώ συντονισμένος...
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Ο/H james. έγραψε:

Tελικα απο τα τρια tempered που δοκιμασα σημερα +αλλo ενα προχτες, το μονο που ταιριαξε με την spigen θηκη ηταν το tempered της Nillkin.Δεν τυλιγει το κινητο μεχρι το μαυρο πλαισιο γυρω γυρω, ετσι αφηνει περιθωριο να το αγκαλιασει η θηκη και να μην σηκωνει το τζαμακι.
      Αυτο που με προβληματισε ηταν οτι καθως καθαριζα την οθονη να βαλω το tempered, παρατηρησα μια αναπαισθητη σαν τριχα γρατζουνια και λεπτοτερη ακομα, κατω απο την οθονη και καθετα απο την θυρα φορτισης προς τα πανω για κανα δυο εκατοστα. Μηπως ειναι κατι που εχει να κανει με τον sensor του δαχτυλικου αποτυπωματος? Σε καμια περιπτωση δεν φαινεται οτιδηποτε στα χρωματα στην οθονη η πανω στο γυαλι, αλλα ειναι κατω απο την οθονη.Το παρατηρησα κατω απο την λαμπα που ειχα το κινητο ωστε να τσεκαρω καλα για σκονες καθως εβαζα το tempered. Με φυσικο φωτισμο η τωρα που το κοιταω δεν φαινεται καν.
      Ξερει κανεις τι μπορει να ειναι?Αν ειναι κατι σοβαρο να το επιστρεψω.

Φιλαράκι από το ίδιο μαγαζί αγόρασες θήκη και glass....?και αν ναι από που.
      ?

Sent from my iPad using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • @james.
      Το απλό είναι σαν να αγοράζεις το Redmi K 20 που θα κυκλοφορήσει. Μόνο το 1+7pro στα 800 συν 60 την θήκη. Aν είναι να δώσω τόσα για Κινέζικο κινητό θα προτιμούσα από το skroutz για iphone. Εκφράζω προσωπική γνώμη.
    • Ο/H lef79 έγραψε:

Και επίσης έχετε βρει κάλυμμα και για τις κάμερες; Χρειάζεται;;

Απο διαφορετικο μαγαζι.Απο Skroutz.Θα στο στειλω σε προσωπικο μυνημα να μην θεωρηθει διαφημιση.
      Σκεφτομαι και εγω για τζαμακι στις καμερες, αν και με καλη θηκη που περισευει περα απο τις καμερες, οπως αυτη που εχω, πιστευω οτι δεν χρειαζεται.Αλλα για την εξτρα προστασια θα βαλω μαλλον.
    • Ο/H james. έγραψε:

Ο/H lef79 έγραψε:

Και επίσης έχετε βρει κάλυμμα και για τις κάμερες; Χρειάζεται;;

Απο διαφορετικο μαγαζι.Απο Skroutz.Θα στο στειλω σε προσωπικο μυνημα να μην θεωρηθει διαφημιση.
      Σκεφτομαι και εγω για τζαμακι στις καμερες, αν και με καλη θηκη που περισευει περα απο τις καμερες, οπως αυτη που εχω, πιστευω οτι δεν χρειαζεται.Αλλα για την εξτρα προστασια θα βαλω μαλλον.
      Ok οπότε μπορείς στείλε μου!!

Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H james. έγραψε:

Για το mi9 ποτε αναμενεται η 10.3.2 ?
      Στο mi8 βγηκε
      να ξέρεις ότι ποτέ δεν συμβαδίζουν οι συσκευές σε ρομ....

• Διαφήμιση
    • Ο/H james. έγραψε:

Παντως ετοιμαζεται γιατι πριν λιγο μου ρθαν αναβαθμισεις για μια δεκαρια εφαρμογες ετσι στα ξαφνικα.
      Και αυτό δεν ισχύει... Για κάθε συσκευή είναι διαφορετική η αναβάθμιση...