Mi9 πρώτες εντυπωσεις
-
-
Εγώ έκανα το εξής. Πήγα και έκανα αντίγραφο ασφαλείας για πχ wifi και στην καινούργια συσκευή αυτό έφτιαξε έναν φάκελο στο MIUI- backup- all backup- και φάκελος με ημερομηνία που περιλαμβάνει τα backup. Απλά στην καινούργια συσκευή διέγραψα το τελικό αρχείο που είναι μέσα στον φάκελο με όνομα- ημερομηνία. Και εκεί θα βάλεις το αρχείο του backup από την παλιά συσκευή. Η μεταφέρεις ολόκληρο τον φάκελο με όνομα την ημερομηνία. Και μετά πάς πάλι στις ρυθμίσεις και κανείς επαναφορά.
Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Η κάνεις ένα local backup στο νέο κινητό, διαγράφεις ολα τα αρχεία από μέσα και περνάς όλα τα αρχεία που έφτιαξες από το παλιό σου κινητό και κάνεις επαναφορά.
-
Το ίδιο λέμε, απλά για να μην αργήσει και κάνει backup σε όλα επιλέγει ένα.
Έχω μια ερώτηση σχετικά με το mi account. Έχω τώρα το mi8 που θέλω να δώσω στην γυναίκα μου. Είναι global και το έχω ξεκλειδώσει με το δικό μου λογαριασμό και φοράει τελευταία xtrv Dev. Για να μην μπλέκω να περνάω fastboot global για να το κλειδώσω και μετά να κάνω αίτηση για ξεκλείδωμα με το δικό της λογαριασμό και περιμένω μετά πάλι xtrv.....
Μπορώ απλά να κάνω sign out και να βάλω δικό της λογαριασμό όπως είναι? Αν για κάποιο λόγο κλειδώσει θα μπορώ να το ξεκλειδώσω με το δικό μου λογαριασμό?
Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Το περιπλέκεις...
Πιθανότατα να μπορείς.
Εφόσον μένει στη γυναίκα σου κάνε το έτσι απλά και αν γίνει κάτι εκεί είσαι να το διορθώσεις. -
Για αυτό το λέω. Γιατί άμα είναι να το κλειδώσω μετά πάλι ξεκλείδωμα και θα πρέπει να το φτιάχνει δυο φορές θα το πετάξει στο τέλος
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
αφου ειναι μεσα στην οικογενεια, γραψε καπου το password, για να μην ξεχαστει.
το κλειδωμα γινεται με εντολη cmd,, ενω το κινητο ειναι σε fastboot mode,,,, νομιζω ; η εντολη ειναι " fastboot oem lock " . -
τωρα εχω το μι9, ειχα το μι8 , το πουλησα και φυσικα εκανα sing out,,, διαγραφη της συσκευης απο τον λογαριασμο μου στν χιαομι, και θα περασει το δικο της email, θα ανοιξει λογαριασμο στην χιαομι,, αν δεν το εχεται ηδη, βαλε και αριθμο κινητου , για ασφαλεια.
-
το μι 8 custom rom , και θελεις να το κλειδωσεις το bootloader ;;; πως θα αλλαξεις ρομ μετα ΄; δεν νομιζω οτι μπορεις να φλασαρςις ουτε τιν official fastboot rom { με κλειδωμενο τον bootloader }.
τωρα οπωςς ειναι, μπορεις να φλασαρεις fastboot rom.
αν θες την xtrv , τοτε κανεις επαναφορα σε εργοστασιακα δεδομενα, βαζεις αρχικα τον δικο σου λογαριασμο, στο σεταπ του κινητου, και αμεσως το διαφραφεις απο τον λογαριασμο σου. -
Ο/H komatoza έγραψε:
Για αυτό το λέω. Γιατί άμα είναι να το κλειδώσω μετά πάλι ξεκλείδωμα και θα πρέπει να το φτιάχνει δυο φορές θα το πετάξει στο τέλος
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Άσε αυτό είναι χειρότερο γιατί έχω πολλά πράγματα με το δικό μου account
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0