Διαφήμιση

Mi9 πρώτες εντυπωσεις

• Κανονικά θα έπρεπε να έχει το αυτοκόλλητο global version.
      Μόλις είδα στις κριτικές του gearbest έναν που ανέβασε αυτή τη φώτο.
      Images
      • 09-17-13-0F47DBBDF23ED503B39DBAE127B6CC86_640-480.jpeg

17,88 kB, 640×480, viewed 109 times
    • Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Το ξέρω όλα τα κινητά που έχω πάρει από Κίνα σε global version ( αποκλειστικά 8 δικά μου κινητά που έχω πάρει και δεκάδες σε φίλους από Κίνα μόνο global version) έχουν αυτό το αυτοκόλλητο που δείχνεις .Για αυτό εγγραψα μήπως κάποιος ξέρει τι μπορεί να συμβαίνει.Εβαλα και το imei στην Xiaomi και δεν μπορώ να πω ότι έγινα σοφότερος

Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Και επειδή είδα Γαλλία με ένα γρήγορο ψάξιμο στο youtube για να καταλάβετε ,το κινητό μου ήρθε ακριβώς όπως σε αυτόν τον Γάλλο

• Διαφήμιση
    • Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Εν τέλει έκανα τσεκ για να είμαι σίγουρος με το netmonitor για να δω εάν υπάρχει η B20 και όλα,οκ.

• Χθες κατέβασμα τις ρομ με 4g+...
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Καλησπέρα. Παίζει κανένα tempered glass που να μην κόβει την οθόνη? Φοράω τώρα το nillkin full body. Έχετε δοκιμάσει τις mocolo?

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Καλημέρα σας μετά από 24ωρο με το mi9 έχοντας ως προηγούμενη συσκευή το mi mix 2s.Πολυ ευχαριστημένος. Η συσκευή πολύ premium και ιδιαίτερη,το μπλε χρώμα αποτελεί ότι πιο όμορφο είχα σε κινητά όλα αυτά τα χρόνια.Ειδικοτερα όσο αφορά την οθόνη.Σε σχέση με το mix είναι αισθητή η διαφορά τόσα στα χρώματα όσο και στην ζωντάνια.Αναφορικα με τον επεξεργαστή νομίζω είναι αυτονόητο ότι αποτελεί το ατού του κινητού και δεν χρειάζεται να το αναφέρω.Αναφορικα με την αυτονομία . Ειλικρινά διάβασα τόσα αρνητικά σχόλια και πραγματικά απορώ .Από χτες το πρωί που άρχισα να το στήνω (την ώρα περίπου που έστειλα το πρώτο μνμα εδώ) με φόρτιση στο 97 επέστρεψα αργά το βράδυ με μπαταρία στο 25% και σήμερα που το σκαλισα πάλι πρωί πρωί έφτασε πριν λίγο στο 7% με sot 5 ωρες(φωτό).Δεν νομίζω παιδιά ότι όλη αυτή η μελάνη που χύθηκε για αυτό το θέμα να αξίζει , ειδικά από το mix που ήρθα δεν ήμουν καλύτερα.Παμε τώρα στην κάμερα.Εδω παιδιά όντως υπάρχει θεματακι.Ενω την ημέρα κάνει παπάδες(ανωτέρο από το mix) την νύχτα σε πρώτη φάση το mix 2s ήτανε καλύτερο.Φυσικα δεν θα μπω στην λογική ότι το βράδυ είναι πέρα βρέχει και τέτοιου είδους σχόλια αλλά παιδιά θέλει σκάλισμα η βραδυνή με gcam και ενδεχομένως με μελλοντικές αναβαθμίσεις.Το κύριο πρόβλημα που διαπίστωσα είναι ότι αργεί 5-6 δευτερόλεπτα να προσαρμοστεί η κάμερα στις συνθήκες νύχτας.Οταν το κάνει τα αποτελέσματα είναι καλά (για στοκ μιλάω). Παρατήρησα όμως ότι για το ίδιο πλάνο ( για νύχτα μιλάω πάντα) όταν έχει λάμπες στο σημείο κάποιες στιγμές δεν αντιλαμβάνεται ότι είναι βράδυ και τα αποτελέσματα είναι εντελώς διαφορετικά(έχω βάλει δύο φωτογραφίες από το ίδιο σημείο για να καταλάβετε τι λέω).Σε κάθε περίπτωση η συσκευή αποτελεί για εμένα μια αγορά που σίγουρα θα αφήσει ευχαριστημένο κάθε απαιτητικό χρήστη και για το κομμάτι της κάμερας με μόνο αστερίσκο σε κάποιες στιγμές στις νυχτερινές, θεωρώ ότι με λίγο ψάξιμο με gcam ούτε και εκεί θα υπάρχει ζητημα.

• Διαφήμιση
    • Ο/H sakis112 έγραψε:

Miui 10 παρουσίαση στις 10 Αυγούστου.
      Μάλλον εννοείς το Miui 11 προφανώς σωστά ?? Άντε να δούμε τι θα δούμε !! :thumbsup:
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Ο/H sakis112 έγραψε:

Miui 10 παρουσίαση στις 10 Αυγούστου.
      Συγνώμη, ΛΆΘΟΣ Ανάρτηση!!!!!!!¡!!!!!
    • Διαφήμιση
    • Καπως έτσι θα είναι η κατάσταση...περί miui 11...
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...