Πάρε το. Δεν θα το μετανιώσεις...
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
-
-
Και τι σε απασχολεί το γραφικό περιβάλλον...θα το συνηθίσεις... Πάρτο με κλειστά μάτιαOfficial Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
δόθηκε η παραγγελία σήμερα, από omega και εγώ μετάβαση.
Είπα να το πάρω από Ελλάδα με επαγγελματικό αφμ αλλά όλη αυτή η διαδικασία ουφφφ, την έδωσα στο banggood και περιμένω. -
Ωχ ,θα αρχίσει καντιλια ο Γιάννης
-
Παιδια καλησπερα ως νεος κατοχος του mi9 απο mi8 θα ηθελα τη βοηθεια σας,το αγορασα μεταχειρισμενο απο ενα παλικάρι που το ειχε αγορασει πριν 4 μηνες απο κωτσοβολο ,μου ειπε οτι εχει θεμα με την περιστροφη οθονης οτι δε γυρναει σε βιντεακια και τετοια και με την αυτοματη φωτεινότητά, ξερετε κατι για αυτο? το εχει και κανενας αλλος και να το διορθωσε, του ειπε η infoquest φερτο απο δω αλλιως περιμενε την αναβαθμιση που τα διορθωνει αυτα,η version που φοραει ειναι η 10.2.28.Αν ξερετε κατι βοηθηστε ευχαριστω προκαταβολικα
-
Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις τώρα ?
-
Εαν το αποκτησω, θα πρεπει να περασω αλλη ρομ η να μεινω με την global stable? Εννοειται πως θελω να παιρνω ενημερωσεις.
-
Μπορείς να το αφήσεις και ως έχει. Και θα έχεις και αναβαθμίσεις.
-
-
Οριστε nas
image upload[/url]
"> -
Official stable eea έχεις επάνω.
Όλα.καλα.
Εσύ παρατήρησες προβλήματα στη συσκευή σου;
Ή αυτά που σου είπε ο προηγούμενος κάτοχος; -
Οχι το ειδα οτι δεν γυριζει ουτε στα βιντεο ουτε στις φωτο και ουτε ο αυτοματος φωτισμος δουλευει αλλα δε με νοιαζει μονο το rotate με νοιαζει,και τη κανουμε τωρα αναμενουμε καμια αναβαθμιση η μπορω να δοκιμασω καμια αλλη ρομ γνησια?????
Βρηκα αυτη τη σελιδα με αλλες Version να δοκιμασω καμια αλλη η θα γινει μαλακια
getdroidtips.com/xiaomi-mi-9-stock-firmware/
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0