Mi9 πρώτες εντυπωσεις
- 

- 

- 
			[Miui 10 9.9.3/6] Διανομή τελευταίων MIUI 10 - XTRV & ARΩMA ROM για 20 συσκευές

Εδώ θα βρεις τις dev
 Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Και εδώ τις stable
 Ελληνικές Stable MIUI ROMs
- 
			Ξεκλειδωσα κανονικά τον bootloader με την βοήθεια του Nas driver . Μετά έριξα στον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής το αρχείο twrp μπήκα σε recovery αλλά δεν βλέπω πουθενά install .

Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- 
			TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI

Δες εδώ το δεύτερο τρόπο που περιγράφεται στο άρθρο για την εγκατάσταση του twrp.
- 

Μήπως πρέπει να βάλω τίποτα ρυθμίσεις στις ρυθμίσεις για προγραμματιστές;Ο/H amavroudis έγραψε:TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI

Δες εδώ το δεύτερο τρόπο που περιγράφεται στο άρθρο για την εγκατάσταση του twrp.

- 

- 
			Απλά μπες σε fastboot , κάνε το flash με τον τρόπο που σου γράφει ο @amavroudis και μετά
 fastboot reboot με κρατημενο το vol +
- 
			Ο/H amavroudis έγραψε:TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI

Δες εδώ το δεύτερο τρόπο που περιγράφεται στο άρθρο για την εγκατάσταση του twrp.Ο/H vitriolis2003 έγραψε:
 Μήπως πρέπει να βάλω τίποτα ρυθμίσεις στις ρυθμίσεις για προγραμματιστές;Ο/H amavroudis έγραψε:TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI

Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟ/H amavroudis έγραψε:USB Debugging ενεργό.
 Ορίστε τι κάνωΟ/H geoanto555 έγραψε:Απλά μπες σε fastboot , κάνε το flash με τον τρόπο που σου γράφει ο @amavroudis και μετά
 fastboot reboot με κρατημενο το vol +   

- 
			δώσε την εντολήcd c:\adb

και μετά την εντολή για εγκατάσταση του TWRP
- 

Δηλαδή όλα τα κουφά στο δικό μου κινητό θα γίνουν; Σηκώνω τα χέρια δεν μπορώ να κάνω τίποταΟ/H NasDriver έγραψε:δώσε την εντολήcd c:\adb

και μετά την εντολή για εγκατάσταση του TWRP 

- 

- 

Μοιραστείτε- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0