Όπως έχεις κάνει ήδη format data συνέδεσε το με τον υπολογιστή σου, πέρασε τη στη μνήμη και κάνε εγκατάσταση.
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
-
Να αναφέρω τρία προβλήματα που έχω με την miui 11, τα οποία δεν ξέρω αν αναφέρθηκαν, που εντόπισα στο κινητό μου..
Το πρώτο, που προανέφερα χθες και δεν βρήκα ακόμα λύση, είναι ότι όποια έκδοση του dolby atmos και να βάλω κρασαρει..
Το δεύτερο είναι με το volte,που δεν λειτουργεί, ενώ πριν το ξεκλειδώσω, με την global λειτουργούσε κανονικά.. Και το τρίτο είναι με το messenger..οταν πάω στις ρυθμίσεις για να αλλάξω ήχο ειδοποίησης κρασαρει η εφαρμογή.. Δοκίμασα απεγκατασταση, επανεκκίνηση κτλ αλλά πάλι κάνει το ίδιο.
Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Να να ρωτήσω κάτι Εγώ από περιέργεια στο miui 11 έχουν βελτιωθεί κάποια πράγματα όπως:
-όταν μιλάς στο τηλέφωνο να ανοίγει η οθόνη μόνη της σαν να μη δουλεύει το proximity sensor και να ανοίγει την κάμερα;
- 1/10 ξεκλείδωματα να μη δουλεύει καθόλου το fingerprint unlock ,
-μερικές φορές στην κάμερα και στο gallery να κρασάρει τόσο ώστε να χρειάζεται hard reboot
-και γενικά να μην είναι τόσο σμουθ η εμπειρία χρήσης , σαν ένα συνεχόμενο πολυ μικρό lag σε scroll και γενικά στην πλοήγηση του κινητού (ειδικά Google chrome ) -
-
-
-
-
Τι να σου πω.
Την ίδια έχω, ποτέ και κανένα από τα προβλήματα που περιγράφεις.
Βάλε τη πάλι καθαρά με format data και πιστεύω να είσαι οκ. -
Έλεγα μόλις έχω χρόνο να περάσω την τελευταία που έχει και miui 11
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0