Mi9 πρώτες εντυπωσεις
-
-
Ο/H sakis112 έγραψε:
miui_CEPHEUSGlobal_V11.0.2.0.QFAMIXM_38f824197c_10.0.zipOfficial Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H sakis112 έγραψε:
Παιδιά, κατέβαζα την ενημέρωση σε miui 11, χώρια που έκανε μια και μισή ώρα , στο 67% κόλλησε και σταμάτησε. Τα παράτησα . Τοσιν ώρα έκανε και σε σας;
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Καλησπερα κατεβασα και εγω στο mi9 την miui 11 και απο τοτε δεν μπορω να στειλω sms και χαθηκε και το wificalling και το volte με την cosmote που ειχα, το εχει παθει και κανεισ αλλος αυτο? κανενασ καμια ιδεα? εκανα και factory reset αλλα παλι τα ιδια μεγαλη απογοητευση !
-
Ο/H Hiruko έγραψε:
Καλησπερα κατεβασα και εγω στο mi9 την miui 11 και απο τοτε δεν μπορω να στειλω sms και χαθηκε και το wificalling και το volte με την cosmote που ειχα, το εχει παθει και κανεισ αλλος αυτο? κανενασ καμια ιδεα? εκανα και factory reset αλλα παλι τα ιδια μεγαλη απογοητευση !
Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
και δευτερη ενημερωση στα καπακια σε λιγες μερες ο κινεζος μας καλομαθαινει
-
Καλησπέρα παιδιά, μου βγάζει συνέχεια μια ειδοποίηση "ενημέρωση για τη λειτουργία Facebook"... Ξέρει κανείς γιατι γίνεται αυτό; μου το έκανε και με την 10 και τώρα με την 11 σε official global stable... Πως σταματάει;
Στο official site ανέβασαν την v 11.0.2
-
Ο/H johnkeppas έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά, μου βγάζει συνέχεια μια ειδοποίηση "ενημέρωση για τη λειτουργία Facebook"... Ξέρει κανείς γιατι γίνεται αυτό; μου το έκανε και με την 10 και τώρα με την 11 σε official global stable... Πως σταματάει;
Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H kxt έγραψε:
Ο/H johnkeppas έγραψε:
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0