Μου το κανει και εμένα αυτό, αλλά σήμερα μετά από Εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής fb νομίζω ότι έστρωσε ...Ο/H johnkeppas έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά, μου βγάζει συνέχεια μια ειδοποίηση "ενημέρωση για τη λειτουργία Facebook"... Ξέρει κανείς γιατι γίνεται αυτό; μου το έκανε και με την 10 και τώρα με την 11 σε official global stable... Πως σταματάει;
Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
-
-
Ο/H bill987 έγραψε:
Ο/H johnkeppas έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά, μου βγάζει συνέχεια μια ειδοποίηση "ενημέρωση για τη λειτουργία Facebook"... Ξέρει κανείς γιατι γίνεται αυτό; μου το έκανε και με την 10 και τώρα με την 11 σε official global stable... Πως σταματάει;
Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Καλορίζικο - καλοδούλευτο. Κάνε την αναβάθμιση σε Miui 11. Αν δεν στην βγάλει:
MIUI 11 Stable version V11.0.5.0.QFAEUXM for Mi 9 – EU Released! MIUI 11 Stable version V11.0.5.0.QFAEUXM for Mi 9 – EU Released! - Mi 9/SE/T/T Pro/Lite - Mi Community - Xiaomi
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ευχαριστώ φίλε @spideman3 έχω να πω για σένα ότι με βοήθησες σε ότι κι αν ήθελα για το mi 5 εννοείται και τα άλλα παιδιά στο forum βέβαια , μου έβγαλε αναβάθμιση για miui 11 άλλα τόσα που διάβασα στο forum δεν την έκανα
-
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Ο/H Jordan Nidis έγραψε:
Για δώσε twrp vα φλασαρουμε
Εγώ αυτό χρησιμοποιω σαν twrp... Και ειμαι οκ....
-
-
Μπορείτε να μου πείτε λίγο ποια g cam να περάσω και ποια είναι η διαδικασία;
-
Η πιο stable και καλύτερη για μένα είναι η xtrime 6.1 απλά κατεβάζεις το apk κανείς εγκατάσταση και φτιάχνεις έναν φακελο και περνάς τα xml.
Δες εδώ τις οδηγίες και κατέβασε οποία θες.
[APP] GoogleCam Port for Mi 9/Pro [06/11/2019] | Android Development and Hacking -
Ο/H sakas1989 έγραψε:
g cam να περάσω και ποια είναι η διαδικασία;
celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog661/ έχει έτοιμα confings επίσης δες και εδώ xiaomi-miui.gr/community/index…%CF%84%CE%BF-Xiaomi-Mi-9/ -
Ο/H billakos7_gr έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά!έχω την miui 11 EEA rom. δεν δουλεύει το AI κουμπί από την προηγούμενη ρομ από ότι διάβασα πρέπει να είναι bug. υπάρχει κάποια λύση χωρίς να ρουταρω?
Και άλλη μία απορία ρε παιδιά. Οι ελληνικές τράπεζες υποστηρίζουν google pay? -
ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ GLOBAL STABLE 11 και ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ sms ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?
COSMOTE ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΧΩ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0