Έχει αναφερθεί και από άλλους πρόβλημα με sms...δοκίμασε μια διαγραφή του κέντρου > reboot > δες εάν στέλνει...
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
-
-
-
Προς το παρον μεχρι να διορθωθεί...
-
-
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παιδιά έχω παρατηρήσει ότι μετά την αναβάθμιση όταν κλειδώνω την οθόνη και βγαίνει η ώρα με το δακτυλικό αποτύπωμα πέφτει η φωτεινότητα.
-
Καλησπερα κύριοι....
Επειδή έχω τρελαθεί να διαβάζω και πολλες σελίδες του νήματος αφορούν flashing...Έχει κάποιος την καλοσύνη να με πει δυο τρία πραματακια γιατί ενδιαφέρομαι για αγορά;
1.Απο που συμφέρει η αγορά.Σκρουτζ Κίνα ή infoquest?
2.η μπαταρία (έχω το redmi note 5 με κάνα 7αρι sot)
3. Tι εναλλακτική έχω στις συγκεκριμένες δυνατότητες.
Αξίζει γενικά ή όχι;krasdimi -
Ο/H sakas1989 έγραψε:
Παιδιά έχω παρατηρήσει ότι μετά την αναβάθμιση όταν κλειδώνω την οθόνη και βγαίνει η ώρα με το δακτυλικό αποτύπωμα πέφτει η φωτεινότητα.
-
Ο/H Dimi. Kra. έγραψε:
ενδιαφέρομαι για αγορά;
2. Δεν συγκρίνονται... Προσπαθείς να συγκρίνεις Ferrari με Fiat. Σίγουρα δεν κρατάει όσο το παλιό σου, αλλά έχεις πολύ περισσότερη επεξεργαστική ισχύ.
3. Τι εννοείς με δυνατότητες; Πόσα λεφτά διαθέτεις είναι η σωστή ερώτηση...
Το cepheus είναι πάρα πολύ καλό και ελαφρύ. -
Κίνα όχι. skoutz , infoquest ναι, για να έχει διετή εγγύηση. Από skoutz να είναι global version, eu , πρέπει να έχει κολλημένα στο κουτί, βιβλιαράκι της infoquest, ( αυτά όπως παρέλαβα redmi note 7, το οποίο είχε πρόβλημα στην οθόνη, και την άλλαξαν στο infoquest).
Θα ζητήσει το imei, να στο στείλουν, και να πάρεις τηλέφωνο στην infoquest, να τσεκαρεις αν έχει εγγύηση.
Αν παραλάβεις, ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ την ζελατίνα, αν δεν έχει τα αυτοκόλλητα της infoquest,, λογικά πρέπει να φαίνεται το imei, και τηλέφωνο κλπ, και να έχει αυτοκόλλητο global version.
Πάρε γνώμες, εγώ το πήρα από plaisio, και δεν είμαι σίγουρος για τα από skoutz κλπ κλπ...
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Θα διαθεσω μέχρι 280 κατά τα τέλη του άλλου μήνα...
Ξέρω ότι δεν συγκρίνονται αλλά αν πχ έχω sot 4 ώρες τι να το κάνω το φερραριkrasdimi -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0