Όχι. Δεν το έχω βάλει. Ρώτησε εκεί στο νήμα.
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
-
-
-
Καλημέρα και χρόνια πολλά!
Μόλις πρόσεξα ότι το Netflix έχει μαύρη οθόνη στη τελευταία έκδοση XTRV 9.12.19. Έχει κάνει κανείς downgrade σε προηγούμενη έκδοση XTRV ή περιμένουμε να λυθεί σε επόμενη αναβάθμιση? Έχω τσεκαρει παλαιότερες εκδόσεις Netflix, accessibility options με overlays κλπ χωρίς αποτέλεσμα
Sent from my MI 9 using Tapatalk -
Όταν λες μαύρη οθόνη; Μόλις ολοκλήρωσα 2 ταινίες πριν πάω για καφέ και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Κανονικά δουλεύει (βασικά κανονικά δουλεύει όλο το καιρό που το έχω και με όλες τις αναβαθμίσεις).
-
Εννοώ ότι όταν πάω να δω μια σειρά ή ταινία, παίζει μόνο ο ήχος και οι υπότιτλοι. Και εγώ μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα. Και το χρησιμοποιούσα συχνά. Με την τελευταία αναβάθμιση έγινε, απλά δεν ξέρω αν το προκάλεσε αυτή ή κάτι άλλο. Clear davlink, cache κλπ δεν το έλυσαν
Sent from my MI 9 using Tapatalk -
Διαγραφή των δεδομένων της εφαρμογής;
Εγκατάσταση εκ νέου;
Τα δοκίμασες; -
Κι εγώ έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με το netflix
Δοκίμασα και απεγκατασταση/εγκατάσταση αλλά δεν άλλαξε κάτι -
-
Ο/H cranton έγραψε:
Εννοώ ότι όταν πάω να δω μια σειρά ή ταινία, παίζει μόνο ο ήχος και οι υπότιτλοι. Και εγώ μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα. Και το χρησιμοποιούσα συχνά. Με την τελευταία αναβάθμιση έγινε, απλά δεν ξέρω αν το προκάλεσε αυτή ή κάτι άλλο. Clear davlink, cache κλπ δεν το έλυσαν
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Η τελευταία ρομ που παίζει το Netflix είναι η 9.12.5
Οι υπόλοιπες μετά από αυτή την ρομ, μέχρι στιγμής, έχουν πρόβλημα με το Netflix. -
Πάντως για την μπαταρία εγώ προσωπικά είμαι ευχαριστημένος
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0