Δες στο settings, sound and vibration...
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
-
-
Καλησπερα παιδια και απο μενα, κατοχος εδω και μερικους μηνες του mi9 αν και η αγορα εγινε με πολλες ανυσηχιες οποτε γενικα το θεμα ξεκινησε στραβα.. Πιστευω εχω θεμα με τη μπαταρια και ειδικα μετα την αναβαθμιση στο android 10 και miui 11. Το κινητο φοραει τη stable global 11.0.3 αξιζει να το περασω καποια developer που απο οτι διαβαζω εχει καλυτερες αποδοσεις; ισχυει και για την xrtv? Καποια αλλη προταση γιατι ειναι κριμα τετοια κινηταρα να υποφερει απο τη μπαταρια του..
-
Ο/H SeRGiOPaOk4 έγραψε:
Καλησπερα παιδια και απο μενα, κατοχος εδω και μερικους μηνες του mi9 αν και η αγορα εγινε με πολλες ανυσηχιες οποτε γενικα το θεμα ξεκινησε στραβα.. Πιστευω εχω θεμα με τη μπαταρια και ειδικα μετα την αναβαθμιση στο android 10 και miui 11. Το κινητο φοραει τη stable global 11.0.3 αξιζει να το περασω καποια developer που απο οτι διαβαζω εχει καλυτερες αποδοσεις; ισχυει και για την xrtv? Καποια αλλη προταση γιατι ειναι κριμα τετοια κινηταρα να υποφερει απο τη μπαταρια του..
το mi9 βγάζει μέρα ή και λιγότερο.
Το πόσο θα μας φτάσει η μπαταρία έχει να κάνει με την χρήση, πολύ μεγάλη κατανάλωση έχει με bluetooth (και πόσες συσκευές έχεις συνδεμένες επάνω), data, αλλά και εφαρμογές, για παράδειγμα το e-radio την ρουφάει την μπατάρια και με τέτοια χρήση θα είσαι στην μισή μέρα.
Μια λύση εκτός της αλλαγής ρομ είναι κάποιο powerbank , μπορείς να βρείς καλά powerbank και με ασύρματη φόρτιση.
Είναι λίγα το 3300mAh και είναι ίσως το μοναδικό του αρνητικό αν και εγώ πλεόν το έχω συνηθίσει και δεν με προβληματίζει. -
Καλά δε το συζητώ όταν πήρα το rn3p ήταν αλλού και ακόμα είναι γιατί του έχω αλλάξει μπαταρία αλλά πλέον δε λειτουργεί η κεραία του γι αυτό άλλωστε άλλαξα και κινητό. Powerbank έχω, και το γρήγορο φορτιστή του έχω, μόνο τον ενσύρματο, απλά θα ήθελα να είμαι λίγο παραπάνω ανεξάρτητος γιατί με 4 ώρες sot είναι δύσκολα βέβαια με wifi/data και bt συνεχώς ανοιχτά και το GPS μερικές φορές που πλέον για να κλειδώσει στη miui 11 θέλει ξεματιασμα..
-
Μετά από αναβάθμιση, αν εντοπιστούν προβλήματα, η πιο απλή σχετικά λύση είναι να γίνει ένα factory reset...αν δεν σου είναι κόπος μπορείς να δοκιμάσεις
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Δες στο settings, sound and vibration...
-
Ο/H GeorgeHtz έγραψε:
Μία ερώτηση που πάντα ήθελα να κάνω. Στο miui υπάρχει τρόπος να μπαίνει το κινητό στη δόνηση;
Ο/H GeorgeHtz έγραψε:
εκεί έχει μόνο την κλασική δόνηση και όχι την επιλογή αθόρυβου .
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ο/H GeorgeHtz έγραψε:
Μία ερώτηση που πάντα ήθελα να κάνω. Στο miui υπάρχει τρόπος να μπαίνει το κινητό στη δόνηση;
Ο/H GeorgeHtz έγραψε:
εκεί έχει μόνο την κλασική δόνηση και όχι την επιλογή αθόρυβου .
-
Αν πατήσεις vol- η προτελευταία στάθμη είναι αθόρυβο με δόνηση και τελευταία τελείως αθόρυβο
Κανονικό - αθόρυβο - μην ενοχλείτε -
Στο κινητό είχα custom rom, μετά από φλασαρισμα official rom, δείχνει στο play protect: συσκευή μη πιστοποιημένη.
Υπάρχει τρόπος να αλλάξει αυτό; -
Εχεις ξεκλειδωτο Bootloader γιαυτο. Αν δεν κλειδωσεις ξανα δεν θα αλλαξει. Αλλα δεν ειναι κ προβλημα...Mi 11 pro
-
Ο/H chrisnik έγραψε:
Εχεις ξεκλειδωτο Bootloader γιαυτο. Αν δεν κλειδωσεις ξανα δεν θα αλλαξει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0