Mi9 πρώτες εντυπωσεις
-
-
Ο/H Vstromakias έγραψε:
Αν ξεκλειδώσεις και περάσεις miui.eu ή xtrv θα έχεις ηχογράφηση κλήσεων, όσο για το πληκτρολόγιο εγώ προσωπικά δε κατάλαβα την ερώτηση γιατί πάντα χρησιμοποιώ SwiftKey και είναι ίδιο σε official και unofficial rom.
Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H komatoza έγραψε:
Εγώ μάλλον θα την παραγγείλω από το dragon tt έχει και χωρίς τελωνείο κάπου στα 125€ μαζί με frame και θα το αλλάξω μόνος μου.
Κάτι άλλο τι πρέπει να κάνω για να μεταφέρω βίντεο σε slow motion από το κινητό σε PC?
Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πολλά τα λεφτά...
Πρόσεχε το τελωνείο. -
-
125 αν είναι original πιστεύω είναι καλά...Γιατί εδώ που κοίταξα λίγο ήταν 180+...
-
Είναι κορυφαίο το τηλέφωνο, το έχω και εγώ.
Αλλά εγώ δε θα το έφτιαχνα. Έδωσα 290€ να το πάρω, δε θα έδινα 125€ για να αλλάξω οθόνη... -
Ναι σαν σκέψη σωστό αλλά και τι να το κάνεις? Όλο το τηλέφωνο είναι η οθόνη. Και ο αντικαταστάτης αργεί να έρθει αφού οι τιμές τον mi 10 και 1+ είναι πολύ ψηλά
-
Για 125€ θα περνά ένα redmi όσο περιμένω. Και θα είναι και καινούργιο. Προσωπικά μιλάω πάντα.
-
Καλησπερα. Σήμερα κατέβασα την 12 eu beta. Πήγα να την περάσω και το κινητό δεν ανοίγει. Με ξανά βάζει στο twrp. Τι συμβαίνει;;
-
Ο/H Panos21t έγραψε:
Καλησπερα. Σήμερα κατέβασα την 12 eu beta. Πήγα να την περάσω και το κινητό δεν ανοίγει. Με ξανά βάζει στο twrp. Τι συμβαίνει;;
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Μετα απο προσπαθεια για dirty flash της Miui 12 20.4.30, κανει κατι σαν restart για 2 φορες και μετα με ξαναπεταει μεσα στο TWRP.
Εκει στην αρχη εχω το μηνυμα enablefilecrypto_failed αλλα μετα κανει decryption κανονικα.
Οπως και να 'χει δεν μπορω να κανω boot.
Καποια ιδέα?
Edit: Wipe dalvic/cache εγινε αλλα πάλι τιποτα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0