Δεν βλέπεις να κάνει τίποτα, από πίσω έχει κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων...δες τώρα εάν κρατάει τα δίκτυα...
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
-
-
Τίποτα είναι άδειο τα επαναφέρει μόνο από το backup που έχω κάνει αλλά και αυτό δεν είναι λύση στο mi cloud γιατί δεν αποθηκεύει τα δίκτυα του WiFi ?
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Συνδέθηκες και δεν το αποθήκευσε ?
-
Καλησπερα. Να ρωτησω το εξης. Ειχα ενα mi max το οποιο το ζηταει κωδικο στην εναρξη απο υο mi account. Ο φιλος που το ειχα δωσει δε θυμαται κωδικο. Το αναγνωριζει ο υπολογιστης οταν το βαζω σε fastboot. Κανω φλασαρισμα fastboot rom αλλα οταν ανοιγει μ ζηταει παλι κωδικο. Τι πρεπει αν κανω;
-
Ο/H kostas234 έγραψε:
Το αποθηκεύει αλλά μετά από 3 ημέρες ότι δίκτυα έχω αποθήκευση τα κάνει διαγραφή
Ο/H Panos21t έγραψε:
ζηταει κωδικο στην εναρξη απο υο mi account
Εδώ ---> account.xiaomi.com/pass/servic…ocale=en_US&_snsNone=true
Δοκιμάζει να κάνει forgot password με email ή με αριθμό κινητού ώστε να βάλει νέο κωδικό -
Με αριθμο κινητου. Το οποιο δε το εχει τωρα. Ουτε με test point φευγει;
-
Email δεν είχε; Θέλει ανάκτηση... Δε φεύγει...
-
Καλήμερα παιδιά το πρόβλημα με την διαγραφή τον αποθηκευμένων δικτύων wifi πιστεύω λύθηκε, εδώ και περίπου 2 εβδομάδες δεν έχω κανένα πρόβλημα και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον φιλο @nasdriver για την βοήθεια οι οποία ήταν η εξής:
Πάμε ρυθμίσεις - σύνδεση και κοινοποίηση - τέρμα κάτω επαναφορά wifi και δικτύων κινητής τηλεφωνίας και bluetooth - και κάνουμε επαναφορά ρυθμίσεων τώρα από εδώ και πέρα ότι δίκτυα αποθηκεύει τα κρατάει και δεν τα διαγραφή -
Σήμερα μου έκανε διαγραφή τα αποθηκευμένα δίκτυα WiFi πιστεύω ότι είναι θέμα με το miui 12 κρίμα και νόμιζα ότι έφτιαξε με τον παραπάνω τρόπο
-
-
Καλησπέρα παιδιά. Μόλις έκανα ενημέρωση το κινητό σε 12.0.2.0, ουσιαστικά security patch ήταν, και εξαφανίστηκε το sync button από πίνακα ελέγχου. Και τον καινούριο πίνακα και τον παλιό. Bug είναι; Έκανα και report στη xiaomi μέσα από το κινητό.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0