Την aroma να την ξεχάσετε...για πάντα, ειδικά στο Pie και εγώ προσωπικά θα έλεγα και στο Oreo. Δεν δουλεύει όπως πρέπει (και αν δουλέψει δηλαδή ποτέ).
[Miui 10 9.3.7] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 36 συσκευές
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- MIUI
-
-
Μόλις την κατεβάζω και εγώ για το mi8 Pro. Περάστηκε σωστά και λειτουργεί η νέα επιλογή στο δαχτυλικό παρόλο που χωρίς ρολόι δεν μου ξεκλειδώνει χωρίς ρολόι και επίσης το dark mode που είναι από προεπιλογή στο automatic δεν θα έπρεπε τέτοια ώρα να λειτουργεί ?? Ε όπως και πριν δεν μου αλλάζει εκτός και άν πρέπει να κάνω κάτι άλλοΗ ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Ο/H varitimos84 έγραψε:
μονο xtrv θα ανεβει ? η και σε αρωμα?
Προς το παρόν αναστέλλονται όλες οι AROMA ROM που αφορούν τις συσκευές με Android 9, ακόμη και στο Tulip (RedMi Note 6 Pro). -
Σε Mi 8 όλα οκ
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Απλά να ξαναπούμε εδώ ότι το Dark Mode είναι ένα χαρακτηριστικό που βρίσκεται ακόμα σε στάδιο ανάπτυξης από την Xiaomi. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που βρίσκεται στα Developer Options, εκτός νομίζω από την περίπτωση του Mi 9. Ως εκ τούτου αυτό σημαίνει ότι οι οποιεσδήποτε επεμβάσεις σε αυτό από εμάς είναι από δύσκολες έως αδύνατες. Πρέπει να περιμένουμε να σταθεροποιηθεί η κατάσταση.
-
-
-
-
Ο/H varitimos84 έγραψε:
Γιατι ενω ειμαι κανονικα root, δε μαφηνει να απεγκαταστησω κάποιες εφαρμογες του συστηματος? Πχ "ο καιρος"
-
Όλα καλά στο mi max 3 με το φιξ της νέας ρομ
-
Παιδια ξέρετε αμα βγάλετε πάλι για το mido; γιατι αμα δεν βγει να του τραβηξω ενα fr να ξαναγυρισω στην 9.1. 3που ηταν η τελευταία και ποιο καλή γιατι ειλικρινά η μπαταρια δεν παλεύεται απο τις 6 το πρωι και είμαι στο 8 % και ειμαι ακομα στην δουλειά.
Με την τελευταία που ανέφερα θα ημουν στο 45 % -
Ο/H mparaxir έγραψε:
Παιδια ξέρετε αμα βγάλετε πάλι για το mido; γιατι αμα δεν βγει να του τραβηξω ενα fr να ξαναγυρισω στην 9.1. 3που ηταν η τελευταία και ποιο καλή γιατι ειλικρινά η μπαταρια δεν παλεύεται απο τις 6 το πρωι και είμαι στο 8 % και ειμαι ακομα στην δουλειά.
Με την τελευταία που ανέφερα θα ημουν στο 45 %
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0