Καλησπέρα. Μόλις κατέβασα την xtrv aroma 9-3-7 στο mi max 3. Είχα την ακριβώς προηγούμενη. Το τηλέφωνο δεν ανοίγει. Φτάνει μέχρι εκεί που βάζεις το πιν και τον κωδικό ξεκλειδωματος και βάλεις τα βάζω γίνεται μαύρη η οθόνη και δεν ανταποκρίνεται. Έβαλα με ρίσκο την προηγούμενη ρομ (και λέω με ρίσκο γιατί νομίζω έχουν anti roll back αυτες) καί άνοιξε κανονικά. Υπαρχή κάποια λύση γι αυτό?
Xtrv aroma 9-3-7 δεν ανοίγει το τηλέφωνο
- Διορθώθηκε
-
-
Το θέμα του arb με τις custom rom μη το φοβάσαι. Δεν επηρεάζεται το arb level μια μια δεν φλασαρεις το κομμάτι που το μεταβάλει.
Ο σωστός τρόπος βέβαια για να γυρίσεις είναι να έχεις πάρει backup στο twrp, να περάσεις την προηγούμενη rom που είχες πριν την αναβάθμιση και να επαναφέρεις το backup.
Για τις υπόλοιπες απορίες σου περίμενε να σου πουν. -
Ο/H Tasos Halvatzis έγραψε:
Καλησπέρα. Μόλις κατέβασα την xtrv aroma 9-3-7 στο mi max 3. Είχα την ακριβώς προηγούμενη. Το τηλέφωνο δεν ανοίγει. Φτάνει μέχρι εκεί που βάζεις το πιν και τον κωδικό ξεκλειδωματος και βάλεις τα βάζω γίνεται μαύρη η οθόνη και δεν ανταποκρίνεται. Έβαλα με ρίσκο την προηγούμενη ρομ (και λέω με ρίσκο γιατί νομίζω έχουν anti roll back αυτες) καί άνοιξε κανονικά. Υπαρχή κάποια λύση γι αυτό?
-
Την έχω βάλει ήδη από χτες το βράδυ! Ευχαριστώ πολύ φιλαράκι
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0