Καλησπερα ...επειδή είμαι καινούριος στην xiaomi και έχω χάσει λίγο την μπάλα με όλα αυτά....καταρχήν έχω redmi note 7 και από ότι έχω καταλάβει υπάρχει η κινεζική έκδοση που είναι μόνο αγγλικά κινέζικα κ δεν έχει μέσα κάποια θέματα και το play store και δεν έχει ενημερώσεις
Είναι η global version που βγαίνει με πολλές γλωσσες και έχει τα πάντα και στην έκδοση πρέπει να γράφει mi για Να είναι γνήσια ...οπότε εκεί κάνει ενημερώσεις κανονικά εμένα όμως γράφει eu στην έκδοση
Και τέλος είναι και η η έκδοση που παίρνει ο πωλητής ένα κινέζικο του περνάει μέσα την global αλλά και πάλι δεν κάνει ενημερώσεις δλδ δεν είναι γνήσιa global version συγνώμη αν σας ζαλισα !!
Το είδα είναι το γνήσιο ωραία και όπως μου είπαν παραπάνω η διαφορα mi με eu είναι ότι η ευρωπαϊκή έκδοση καλύπτει κάποια πράγματα παραπάνω αν κατάλαβα καλά...!! Κ από αυτό το λινό που μου έστειλες καταλαβαίνεις κιόλας ότι δεν είναι fake; Δλδ να έβαλαν μετά την global;
Για να μπορούμε να το επαναφέρουμε σε περίπτωση κολλήματος και να μην χάνουμε τα αρχεία που έχουμε μέσα έστω και από το πιο απλό του να ξεχάσουμε το μοτίβο πχ