Διαφήμιση

Mi band 2 ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΩΡΑ

• Ο/H kahi έγραψε:

Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H kahi έγραψε:

Μπορώ να σου πω σίγουρα ότι δεν έχει συνδεθεί σε άλλο κινητό, πάντα έχω ανοικτό το GPSόταν προσπαθώ να το συνδέσω στο MiFit, δοκίμασα μόλις τώρα και το έβαλα να φορτίσει
      το Mi pand και προσπάθησα πάλι να το συνδέσω αλλά και πάλι τίποτα δεν το βλέπει.
      Δοκίμασε την ίδια διαδικασία σε άλλο κινητό. Εναλλακτικά δοκίμασε να το βρεις με το GadgetBridge (Δεν έχει σημασία αν έχεις εγκατεστημένο ή όχι το MiFit). Είναι λίγο ανυπόφορο και δύστροπο σε αυτή την διαδικασία το GadgetBridge, αλλα προσπάθησε και με αυτό.
      Σε λίγη ώρα θα έχω το redmi A2 θα το δοκιμάσω και σε αυτό και θα σου πω.Σε ευχαριστώ όπως και τον φίλο @NasDriver για την βοήθεια σας.
      Δυστυχώς και με άλλο κινητό μια από τα ίδια.
      Έβαλα το Mi pand να φορτίζει άνοιξα bluetooth και GPS στο κινητό
      και δοκίμασα πρώτα με το GadgetBridge έκανα αρκετές προσπάθειες
      χωρίς αποτέλεσμα δεν το έβλεπε, κατέβασα και το Mifit έκανα και με αυτό
      αρκετές προσπάθειες χωρίς όμως αποτέλεσμα, πάλι δεν έβρισκε το Mi band.
      Ρίξτε καμιά ιδέα παιδιά εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο!!
    • Ο/H kahi έγραψε:

Δυστυχώς και με άλλο κινητό μια από τα ίδια.Έβαλα το Mi pand να φορτίζει άνοιξα bluetooth και GPS στο κινητό
      και δοκίμασα πρώτα με το GadgetBridge έκανα αρκετές προσπάθειες
      χωρίς αποτέλεσμα δεν το έβλεπε, κατέβασα και το Mifit έκανα και με αυτό
      αρκετές προσπάθειες χωρίς όμως αποτέλεσμα, πάλι δεν έβρισκε το Mi band.
      Ρίξτε καμιά ιδέα παιδιά εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο!!
      Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Νομίζω ότι έχεις κάνει ότι ήταν δυνατόν να γίνει. Εκτός και αν όντως έπαθε ζημιά...

Άστο στην άκρη να ξεφορτίσει τελείως και να σβύσει. Μπορείς να το βάλεις κάτω από μια βρύση που στάζει αργά, να το χτυπάνε οι σταγόνες πάνω στο κουμπί και να παραμένει ανοικτή η οθόνη και έτσι να αδειάσει πιο γρήγορα. Όταν δεν θα ανάβει πια, άστο έτσι ακόμα μια δυο ημέρες και δοκίμασε πάλι αφού το φορτίσεις.