[Miui 10 9.3.21/25] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 37 συσκευές
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Σε Mi8 ολα τελεια!
Ευχαριστουμε και παλι παιδια για τις υπεροχες ρομς που μας δινετε! -
Καλημέρα και καλή Κυριακή και από μένα !! Τώρα την κατεβάζω και εγώ να την δοκιμάσω !! Ας ελπίσουμε να είναι το ίδιο καλή με την προηγούμενη 9.3.14 η οποία για μένα μέχρι στιγμής είναι η καλύτερη εδώ και πολύ καιρό σε mi8 Pro σε αυτονομία !!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Μπραβο παιδια!!!
-
Την πέρασα και εγώ σε mi note 3 όμως έχω ένα θεμα που αντετωπιζω σε όλες τις rom από την 9.1.24 και μετά. Όταν τις κάνω install με dirty flash η και με fr ακόμα μου παρουσιάζουν baterry drain και στο ιστορικό μπαταρίας μου έχει μόνιμα μπλε την γραμμή που λέει ενεργό παρόλο που το τηλ δεν το χρησιμοποιώ.
-
Ο/H giannisatsi έγραψε:
Την πέρασα και εγώ σε mi note 3 όμως έχω ένα θεμα που αντετωπιζω σε όλες τις rom από την 9.1.24 και μετά. Όταν τις κάνω install με dirty flash η και με fr ακόμα μου παρουσιάζουν baterry drain και στο ιστορικό μπαταρίας μου έχει μόνιμα μπλε την γραμμή που λέει ενεργό παρόλο που το τηλ δεν το χρησιμοποιώ.
>> Η κερδοφόρος απατεωνιά των διαφημίσεων, η οποία αδειάζει της μπαταρίες -
-
-
Περασε κάποιος σε mi max 2 να πει εντυπώσεις? Φοράω 8.9.13 beta πρέπει να κάνω factory reset επειδή έχει αλλάξει το source έτσι δεν είναι?
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H giannisatsi έγραψε:
-
Παιδιά μια που την έβαλα μια που την έσβησα !!
Ωραίο το εφέ με την φόρτιση της μπαταρίας άλλα μου ξανά χάλασε το δαχτυλικό ξεκλείδωμα το γνωστό θέμα που δεν δουλεύει χωρίς το ρολόι ambient display συν ότι το dark mode ξανά δεν μου δούλευε στο automatic μόνο στο always οποτε επιστροφή στην πολύ καλή 9.3.14 μέχρι νεοτέρας..
Αχ ρε xiaomi eu. 'Oλο κάτι φτιάχνεις και κάτι χαλάς έλεος αν και λένε ότι μάλλον θα το φτιάξουν...
xiaomi.eu/community/threads/mi…ingerprint-problem.49509/Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0