Εσύ το ξεκλείδωσες ή τι πήρες έτσι; Αν ναι δες τον τελευταίο οδηγό που σου έβαλα...
[Miui 10 9.3.21/25] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 37 συσκευές
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Την τελευταία official global stable έχεις
MIUI ROM for Redmi 6/6A/Pro - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
σε μια πρόσφατη επικοινωνία που είχαμε μου γράφετε ότι έχω την τελευταία official global rom του redmi 6 και στην συνέχεια μου γράψετε το link στο οποίο με παραπέμπει στην official page MIUI και εκεί βλέπω την global Rom 10.2.7 αλλά και την developer ROM 9.4.11
πρέπει να κατεβάσω και αυτή η να περιμένω να βγει σε global rom η developer rom παραθέτω εικόνα ευχαριστώ πολύ -
Ο/H 147ar έγραψε:
καλησπέρα σας
σε μια πρόσφατη επικοινωνία που είχαμε μου γράφετε ότι έχω την τελευταία official global rom του redmi 6 και στην συνέχεια μου γράψετε το link στο οποίο με παραπέμπει στην official page MIUI και εκεί βλέπω την global Rom 10.2.7 αλλά και την developer ROM 9.4.11
πρέπει να κατεβάσω και αυτή η να περιμένω να βγει σε global rom η developer rom παραθέτω εικόνα ευχαριστώ πολύ
Για να πας από Stable σε Developer δεν μπορείς να το κάνεις έτσι απλά.
Χρειάζεται να έχεις ξεκλείδωτο bootloader ώστε να περάσεις την FastBoot ROM μέσω Mi Flash Tool. -
Ο/H 147ar έγραψε:
πρέπει να κατεβάσω και αυτή η να περιμένω να βγει σε global rom η developer rom παραθέτω εικόνα ευχαριστώ πολύ
Ένας περιεκτικός οδηγός: Κατανόηση των MIUI εκδόσεων!
Περι κατανόησης των Xiaomi - Official rom και μη - TWRP - Bootloader κλπ -
οκ σας ευχαριστώ πολύ
καλημέρα σάς -
-
-
-
-
-
-
Xtrv vs Aroma
[XTRV Aroma ROM] Παρουσίαση και οδηγίες χρήσης.
Έχει καταργηθεί για τις τελευταίες rom λόγω προβλημάτων. Δες τις ανακοινώσεις.
Η xtrv βασίζεται στην eu, έχει βέβαια κάποιες διάφορες...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0