Το κινητό το έχω ούτε 10 μέρες έχω 2 σιμ μέσα μια vod και μια wind nano χωρίς να τις έχω κόψει εγώ. Μ έκανε 3 θεματακια,στα 2 εντάξει βρήκα λύση κ τα διόρθωσα. Το 3ο κ το πιο σοβαρό είναι ότι με παίρνουν τηλ και κάνει μια αναπάντητη κ πέφτει η γραμμή. Βρίσκω συνεχώς αναπάντητες κ όταν ρωταω λένε σε έπαιρνε κ έκανε "μιση" αναπάντητη για την ακρίβεια κ μετά τα γρήγορα συνεχόμενα τούτ τούτ τούτ ότι έπεσε η γραμμή. Έχω κάνει τα πάντα άλλαξα κάρτες, δίκτυα , έκανα επαναφορά κ δίκτυων αλλά τπτ. Έκανα επαναφορά δεδομένων όλου του κινητού πάλι από την αρχή πάλι τπτ. Το δοκιμάζω μόνος από άλλο κινητό κ συνεχίζει κ το κάνει. Συνήθως όταν είναι σε κατάσταση αδράνειας. Το κάνει περίπου 1 στις 5 εισερχόμενες κλήσεις. Όποιος μπορεί να με βοηθήσει.. σκέφτομαι να το στείλω πίσω από Σκρουτζ το πήρα global version με τα 4 ram. Ευχαριστώ.
Xiami redmi note 6 pro σοβαρό πρόβλημα με εισερχόμενες κλήσεις
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
-
-
Έχει ξανα αναφερθεί πρόβλημα . πιο συγκεκριμένα χαμηλό σήμα με την συγκεκριμένη ρομ σε αλλο νήμα.
Η λύση ειναι να περιμένεις ίσως αναβάθμιση ή να πας σε developer rom.
Αν θέλεις να ασχοληθείς λίγο παραπάνω μπορείς να ξεκλειδώσεις και να περάσεις custom miui όπου εκεί θα έχεις την επιλογη να την αλλάζεις όποτε θέλεις. -
Θα περιμένω αναβάθμιση γτ τα υπόλοιπα δεν είμαι γνώστης Κ την φοβάμαι την δουλειά. Σε ευχαριστώ πάντως. Αν βρεις κάτι άλλο παντως Μ λες.. να μην το στείλω πίσω δλδ λες?
-
-
Άστο το κρατάω να δω τι θα γίνει με την επόμενη ενημέρωση.. ευχαριστώ
-
Είναι συνηθισμένο σε όλα τα δικαρτα να μπερδεύουν με το σήμα... Άλλωστε είναι κοινό μυστικό ότι μόνο για να πληρώνουμε υπάρχουν οι εταιρείες στην Ελλάδα γιατί από σήμα καμπάνα μόνο στα όνειρα... Πλησίασε κοντά σε σύνορα και θα μάθεις πως είναι το σήμα από πραγματική εταιρεία κινητής... Τεσπα...
Αυτό που έχω βρει στα τόσα χρόνια xiaomi με κάρτα wind + cosmote και μου δουλεύει και στο redmi note 6 pro είναι η εξής... Ρυθμίσεις... Κάρτες Sim και κινητά δίκτυα... Επιλέγεις το Dual 4g για να ανοίξουν οι επιλογές δικτύου της δεύτερης κάρτας... Τις βάζεις και τις δύο στην επιλογή Προτεινόμενος Τύπος δικτύου - - - > 2g και ζεις την εμπειρία να χτυπάει το τηλέφωνο σε κάθε κλήση...
Αν αλλάξεις το dual 4g η επιλογή της δεύτερης κάρτας πάει πάντα αυτόματα LTE και δύσκολα θα μιλήσεις
Ειλικρινά δεν ξέρω ούτε πιστεύω ότι μπορεί λογισμικό να διορθώσει το χάλι του σήματος στην Ελλάδα ειδικά εκτός μεγάλου αστικού κέντρου... Καλή συνέχεια -
Ακριβώς το ίδιο έκανε και το δικό μου note 6 pro, στην ίδια έκδοση. Εγώ έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και λύθηκε το θέμα. Αν δεν θέλεις να το κάνεις, μπορείς εναλλακτικά να ξαναπεράσεις το τρέχον update στις ρυθμίσεις-σχετικά με το τηλέφωνο-ενημέρωση συστήματος (τρεις τελίτσες πάνω δεξιά)-λήψη τελευταίου πακέτου. Αυτό δεν ξέρω αν θα δουλέψει, ξέρω σίγουρα για το πρώτο.
-
Καλησπέρα, παιδιά έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Έχετε βρει κάποια καλύτερη λύση ?
-
Καλημέρα, ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με του antonisdgr με την ίδια συσκευή. Είναι πολύ σημαντικό πρόβλημα και δεν νομίζω πως είναι θέμα δικτύου.
-
Απαντήσεις και λύσεις πολλές διαβάζοντας όλο το νήμα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0