Xiami redmi note 6 pro σοβαρό πρόβλημα με εισερχόμενες κλήσεις
-
-
Ναί μερικές φορές ανάβει η οθόνη δείχνει τη κληση και μετά κόβεται σαν αναπάντητη.
Εκτός από αυτό το νήμα το έχω εντοπίσει και στο νήμα του skroutz αλλά και στο ξένο miui forum με το ίδιο θέμα των χαμένων κλήσεων.
Όταν κατέβασα το τελευταίο update διαθέσιμο μέσα από την εφαρμογή ενημέρωσης του miui λογικά δεν αντικαταστάθηκε και η εφαρμογή στη βάση της? (Διόρθωσέ με μπορεί να λέω και βλακεία). -
Εφαρμογή σαν το truecaller εννοεις?
-
Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό
Λογικά αν είχαν βρει πρόβλημα θα το είχαν διορθώσει .
Γενικά αυτά τα προβλήματα προέρχονται από την κεραία .
Μπορεί να είναι software και να μην έχει σωστό σήμα . Μπορεί φυσικά και hardware.
Το ότι έχεις δοκιμάσει 2g 3g 4g και κανει το ίδιο δείχνει ότι μάλλον δεν είναι hardware .
Για μένα ξεκλειδώσετε το τηλέφωνο και δοκιμάστε διάφορα.
Πχ άλλη ρομ, xtrv, global beta και μέσα από αυτές αλλαγές σε modem κλπ -
Αν το κινητό δεν ήταν καινούριο θα το έκανα αλλά δε θέλω να μπώ σε τέτοιες διαδικασίες, σκεφτομαι να το πάω πίσω να δώ τι θα μου πούν και βλέπουμε.
-
Εγώ παιδιά πήρα τούς τελευταίους 3 μήνες τέσσερα κινητά για όλη την οικογένεια και δεν έχω κανένα θέμα με τις κλήσεις σε κανένα κινητό οπότε θεωρώ ότι δεν πρέπει να είναι θέμα software κάτι άλλο μπορεί να παίζει μήπως ελάττωμα στο hardware???
Αν είναι στην εγγύηση το πάτε στο μαγαζί που το πήρατε μήπως βρουν κάτι. -
Κάπου διάβασα ότι κάνοντας Factory Reset χωρίς την κάρτα sim λύθηκε.
Οπότε πάρτε ένα backup βγάλτε την sim και κάντε Factory Reset μια προσπάθεια ακόμα. -
Το έκανα μόνο και μόνο από περιέργεια καθώς δεν έχει και πολύ λογική αφού μιλάμε για reset.. αλλά και πάλι στην έκτη κλήση τα ίδια..
-
Καρντάση μου πέρασε μια developer και ενημέρωσε μας
-
Παιδιά άμα δεν ήταν καινούρια η συσκευή θα το προσπαθούσα αν και δεν γνωρίζω πολλά σχετικά με τα xiaomi (εννοω τα τεχνικά-flash rom κτλ) και δε ξέρω αν επηρεάζεται και η οποιαδήποτε εγγύηση ξεκλειδώνοντας bootloader και περνώντας dev. Όπως επίσης πως ξαναγυρνάω σε stable. (Νέος σε αυτά :))
-
Το δοκίμασα και σε λειτουργία 2G και πάλι χάνει κλήσεις . Το περίεργο είναι ότι κάνει σαν να χτυπάει 1 φορά και μετά πετάει την κλήση. Δεν λέει ότι είναι απενεργοποιημένο.
Μπορούμε να βρούμε πιο παλιά έκδοση official stable rom? -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0