Εάν πάω στην dev με τον πιο πάνω τρόπο και κάποια στιγμή στο μέλλον θέλω να γυρίσω στην stable γίνεται πάλι τόσο εύκολα η όχι;
Xiami redmi note 6 pro σοβαρό πρόβλημα με εισερχόμενες κλήσεις
-
-
-
Καλημέρα σας και Χρόνια Πολλά. Κι εγώ πλέον με την τουλίπα. Το κινητό το έχω 1.5 μήνα. Τα ίδια προβλήματα έχω κι εγώ (καθυστέρηση ξεκλειδώματος, κλήσεις, σήμα). Εξ αρχής έβαλα το update οπότε δεν ξέρω αν ήταν όλα οκ πριν.
Ήθελα να ρωτήσω αν έχει βάλει κάποιος dev από τον updater κατευθείαν και διορθώθηκε το πρόβλημα. Αλλιώς αν είναι να το πάω πίσω.
-
Μου ήρθε με stable πέρασα την dev από τον updater την πέρασε νεράκι
-
Ο/H derveni έγραψε:
Μου ήρθε με stable πέρασα την dev από τον updater την πέρασε νεράκι
-
Καρντάση ποτέ δεν είχα πρόβλημα απλά δουλεύω πάντα developer γιατί νιώθω την ηδονή του update
πάντως με developer οποίο πρόβλημα και να έχεις θα εξαφανιστεί.
-
Και εγώ είχα προβλήματα με την global με καθυστερήσεις στο ξεκλείδωμα σε βαθμό να μου σπάει τα νεύρα! Μια φορά μου κόλλησε και δεν άνοιγε η οθόνη ενώ είχα κλήση.Εχω λίγες μέρες έβαλα την development και για την ώρα είναι μια χαρά. Ξεκλειδώνει γρήγορα όπως πριν το update το τελευταίο τις global.
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Είχες όμως θέματα με χαμένες κλήσεις πριν περάσεις την dev πέρα από όλα τα υπόλοιπα προβλήματα που ανέφερες;
-
Χτυπούσε το κινητό και δεν άνοιγε η οθόνη για να απαντήσω. Και κάποιες φορές δεν άνοιγε η οθόνη όταν μιλούσα για να το κλείσω εάν έκλεινα την οθόνη με το κουμπί power.
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Πέρασα το καινούριο update την 10.3.2.0 global stable. Μια μέρα χρήση προς το παρών και βλέπω ότι διορθώθηκαν τα προβλήματα. Ας ελπίσουμε και τις επόμενες ημέρες.
-
Ο/H teovour έγραψε:
Πέρασα το καινούριο update την 10.3.2.0 global stable. Μια μέρα χρήση προς το παρών και βλέπω ότι διορθώθηκαν τα προβλήματα. Ας ελπίσουμε και τις επόμενες ημέρες.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0