Το σκέφτομαι αν και θα ήθελα ένα λίγο μικρότερων διαστάσεων κινητό, το πολύ 72mm πλάτος.
Αλλά μετά και τις ανακοινώσεις για το Redmi 7, δεν βλέπω να βγάζει κάτι αξιόλογο σε τέτοιο μέγεθος, οπότε το 7 Pro μάλλον φαντάζει μονόδρομος.
Παλιά τα πράγματα ήταν πιο απλά... τώρα η Xiaomi τα έχει κάνει μαντάρα με τα χίλια 2 μοντέλα, και τις ατελείωτες υποεκδόσεις, και μικροδιαφορές στο hardware, και τις αλλαγές στην ονομασία ανάλογα την περιοχή, και και και... και όλα σε μέγεθος 6ιντσου....
Nas με μπερδεύεις .Ποιο πισω μου λες ότι redmi note 7 pro china version εκτός από την B20 σε σχέση με τα παλιά λείπουν και άλλες αρκετές μπάντες εδώ μου γράφεις αν θέλεις να πάρεις την china version μου αναφέρεις για ,B20 <<όπως ήξερες δηλαδή μέχρι τώρα...>>
ρε παιδια, μερικες φορες, λες και μιλαμε σε τοιχο που δεν σκαμπαζει...!
οταν λεμε HARDWARE, εννοειται οτι δεν θα υπαρχει η "κεραια" για να πιασει-δουλεψει τις μπαντες που χρησιμοποιουν οι ευρωπαιοι παροχοι. Αρα, ειτε βαλετε κινεζικη ROM, ειτε ινδι(ανι)κη ROM, ειτε Ελληνικη, πως θα δουλεψει αφου δεν υπαρχει η αντιστοιχη "κεραια" ... ? το λεω εντελως μπακαλιστικα....
αρα το συγκεκριμενο μοντελο, απλα ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ καθολου...! Εχει τοσα αλλα μοντελα που εχουν και τις μπαντες των παροχων μας, που δεν θα υπαρχει προβλημα, να βρουμε μια συσκευη καταλληλη..! γιατι να σπαμε τα ........νευρα μας...?
κι εγω περιμενω να δω τα τεχνικα χαρακτηριστικα του REDMI PRO 2 και ποσο θα κοστολογειται...! γιατι το προηγουμενο..... το πηραμε κατω απο 200€..!
Φίλε μου ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το ύφος σου.Απλα ως χρήστης Xiaomi (Από το πρώτο redmi note και redmi ) πάντα με china version γύρω στα 9 διαφορετικά μοντέλα δικά μου και αρκετά σε συγγενείς , είπα ότι μου κάνει εντύπωση πως τωρα στο 7 pro η china version δεν θα λειτουργεί Ελλάδα, σύμφωνα με το άρθρο που έβαλα παράθεση.Και ρώτησα μήπως συμβαίνει κάτι άλλο και θέλει η xiaomi να μας αποθαρρύνει από αυτο το μοντέλο για δικούς της εμπορικούς λόγους.Δηλαδή το να λες σε κάποιον εάν ξέρει τι είναι το hardware τι είναι εξυπνάδα???