Να πω και εγω το προβλημα μου καθως εχω φρικαρει !
Το κινητο εσβησε ξαφνικα, πατησα power για να ανοιξει , με εβγαλε στην οθονη που βαζω το pin με χαλασμενα γραφικα και απο τοτε εσβησε και δε ξανανοιξε!
το εβαλα για φορτιση ( ηταν πανω απο τη μεση πριν κρασαρει) , παταω power για μισο λεπτο και ανα χρονικα διαστηματα δοναει, μονο αυτο.
power + volume δε κανει τιποτα.
κατεβασα το PCMui αλλα δεν βλεπει το κινητο γιατι θελει αναβαθμιση. θυμαμαι πριν λιγες μερες μου εβγαλε αναβαθμιση συστηματος και την εκανα κανονικα.
Εν το μεταξυ η αγορα εγινε απο kaiserstore το οποιο δεν υπαρχει πια σαν καταστημα, εχει κλεισει. το τηλ το εχω 6 μηνες.
Εστειλα μυνημα στην επισημη αντιπροσωπεια xiaomi-hellas Και περιμενω απαντηση...
Τσαμπα 120 ευρω ρε γαμωτο.
Επισης πριν 2 βδομαδες το κινητο επεσε κατω αλλα με τη πισω οψη του και λειτουργουσε κανονικα, δε μου εκανε το παραμικρο.
Το πρόγραμμα που αναφέρεις έχει εγκαταλειφθεί εδώ και χρόνια...
Κρατησε πατημένα τα power και volume + να μπει σε recovery.
Αν τα καταφέρεις κάνε wipe data, είναι η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μήπως και συνέλθει...
Δεν υπάρχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα, η infoquest είναι επίσημος διανομέας και δεν καλύπτει συσκευές που δεν έχει εισάγει η ίδια (τις βρίσκει με βάση τα ΙΜΕΙ)
Οπότε δύο επιλογές έχει:
1. Η πας σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα που κάνει επισκευές να το δουν και να σου που τι έπαθε..
2. Ή πας για νέο...