Τα αρχεία τα ετοίμασα. Το μόνο το οποίο δεν κατάλαβα τι είναι, είναι το αρχείο zip με τα δύο τροποποιημένα αρχεία firehose. Σας επισυνάπτω τα screenshots από τα αρχεία που κατέβασα για να δείτε αν όλα είναι εντάξει, γιατί δυστυχώς δεν έχω εμπειρία σε αυτά...
Δηλαδή έτσι όπως είναι τώρα δεν γίνεται, ας πούμε με το XiaomiMiTool, να του περάσω απευθείας μια Official Global ROM μιας και ο Bootloader είναι ξεκλείδωτος; Είναι σίγουρο ότι θα πάθει brick; Συγνώμη που σας κάνω τέτοιες ερωτήσεις, απλά είναι που η διαδικασία φαντάζει λίγο τρομακτική και προσπαθώ αν γίνεται να την αποφύγω με πλάγιες μεθόδους...
1. Έχεις china version συσκευή, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχει εργοστασιακά china rom και κλειδωμένο bootloader.
2. Αν ο κάτοχος του τηλεφώνου ξεκλειδώσει τον bootloader με το δικό του mi account που θα μείνει συνδεδεμένο στη συσκευή, μπορεί να βάλει όποια ρομ θέλει, china, global, custom, ακόμα και να κλειδώσει ο bootloader σε μία αναβάθμιση, αφού έχει ήδη ξεκλειδώσει, απλά το ξεκλειδώνει αμέσως.
3. Όταν δεν έχει γίνει το 2, αλλά ο bootloader ήταν απλά ξεκλείδωτος, σε περίπτωση που κλειδώσει ο bootloader σε μία αναβάθμιση, αφού ΔΕΝ έχει ήδη ξεκλειδώσει με δικό του λογαριασμό, η συσκευή θα έχει hardbrick.
Εντάξει, το κατάλαβα! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη διευκρίνιση και για τον χρόνο σας! Η βοήθειά σας μου ήταν ιδιαιτέρως πολύτιμη! Κάτι τελευταίο μονάχα... Πού θα βρω το τερματικό παράθυρο εντολών ADB;
Τέλεια! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις διευκρινίσεις! Δεν θα μπορούσαν να είναι πιο κατατοπιστικές! Φαντάζομαι ότι ακολουθώντας τις οδηγίες από τον οδηγό "Test" για ξεκλειδωμένο bootloader δεν θα μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα που δεν ξεκλειδωμένος με τον δικό μου mi account, σωστά;