Redmi Note 5 με κωδικό συσκευής από redmi S2
-
-
Τι γίνεται ρε φίλε...
-
-
-
Αυτό ---> Unbrick Xiaomi device με snapdragon 660 & 636 χωρίς edl authorized account
Μην δοκιμάσεις να βάλεις XTRV ή άλλη custom MIUI στην κατάσταση που είναι -
Όποτε για να καταλάβω, άμα ξανά περάσω την Global το τηλέφωνο θα κλαδώσει. Μετά θα πρέπει να κάνω την διαδικασία ξεκλειδώματος;
Τώρα είμαι λίγο σκεπτικός, από τις εικόνες που σας έδωσα δεν ξέρω πιο μοντέλο είναι πλέον και δεν ξέρω πια έκδοση τις Global να κατεβάσω -
Κοίτα...99.99% είναι Global version, οπότε θα πρέπει να περάσεις global fastboot rom (stable/developer δεν παίζει ρόλο)
Η άλλη περίπτωση, είναι όπως είναι, να δοκιμάσεις να περάσεις TWRP & XTRV αλλά με το ενδεχόμενο να γίνει brick...αυτό στην πράξη θα το μάθεις/μάθουμε
Εμείς συνήθως προτείνουμε τον ασφαλή-μακρύ δρόμο, ότι και εάν αποφασίσεις εδώ θα ήμαστε να βοηθήσουμε σε κάθε ενδεχόμενο -
Θέλω πω να ένα μεγάλο ευχαριστώ που αφιερώσατε έστω και λίγο χρόνο για να απαντήσετε στο πρόβλημα που έχω με το κινητό!!
Εχθές κατέληξα ότι καλύτερα θα ήταν να το ξανά περνούσα την Global Rom από την αρχή.
Ευχηθείτε μου καλή τύχη!
Αν κολλήσω κάπου θα κάνω post στο topic «Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)» για να μην spamάρω αυτό το topic με post που είναι off topic.
Σας ευχαριστώ πολύ!! -
Ο/H Boubikos έγραψε:
Σας ευχαριστώ πολύ!!
Μεταφέρθηκαν όλα τα ποστ σε νέο ξεχωριστό θέμα...για να υπάρχει το ιστορικό της "υπόθεσης", ότι άλλο θες, συνεχίζουμε εδώ -
Η Οδύσσεια του redmi note 5 που δεν ξέρει τι είναι συνεχίζεται…
Με την βοήθεια σας και με την βοήθεια του @geoanto555 μπόρεσα και πέρασα καινούρια rom και συγκεκριμένα whyred_global_images_V10.2.2.0.OEIMIXM_20190314.0000.00_8.1_global_b097ed1b3b (αυτήν είχε στην λίστα με τις Fastboot Rom πάτησα εκεί που λέει ★ Redmi Note 5 Latest Global Stable Version Fastboot File Download ) αλλά αυτό που παρατήρησα είναι ότι όταν ανοίγω το κινητό γράφει ακόμα unlocked, από όσο ξέρω θα έπρεπε να είχε κλειδώσει (αν κάνω λάθος διορθώστε)
Όταν άνοιξε το κινητό και μου είπε ότι πρέπει να βάλω ένα Google account έβαλα τον λογαριασμό μου και συνέχισα, το θέμα είναι όταν έκανα login από το redmi note 5 το άλλο μου το κινητό μου έβγαλε ότι έγινε είσοδος από το redmi note 5 PRO (εικόνα 2)
Μέσα στο «σχετικά με το τηλέφωνο» το όνομα μοντέλου άλλαξε και έγινε MEE7S (εικόνα 1) και ξανά πάω στον πινάκα του @George Kaggelaris και βλέπω ότι είναι Standard Edition CHINA
Τώρα δεν ξέρω που πατάω και που βρίσκομαι
εικόνα 1:εικόνα 2:
-
Ευτυχώς που επέλεξες clean_all και δεν κλείδωσε...αν είχες βάλει clean_all_and_lock θα είχε γίνει brick, καθώς δεν μπορείς να έχεις global rom σε china version με κλειδωμένο bootloader.
Τώρα το σωστό είναι να βάλεις china fastboot rom άλι με clean_all...αφού μπει και ανοίξει, από fastboot mode, κλειδώνεις με την εντολή fastboot oem lock και μετά ξεκινάς διαδικασία unlock ώστε να βάλεις όποια ρομ θες -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0