Αυτό έγινε αμέσως μετά το test point flash; Στη πρώτη επανεκκίνηση;
[Miui 10 9.3.28] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 37 συσκευές
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
ναι. τωρα κρατησα το power πατημενο αλλα παλι δεν ανοιγει.μενει στο mi με τις τελειες να πηγαινοερχονται.
το εβαλα στο recovery και εχει μια επιλογη connect with miassistans. μπορω να κανω κατι μ αυτο;Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου. -
Ο/H gaiosgf έγραψε:
ναι. τωρα κρατησα το power πατημενο αλλα παλι δεν ανοιγει.μενει στο mi με τις τελειες να πηγαινοερχονται.
το εβαλα στο recovery και εχει μια επιλογη connect with miassistans. μπορω να κανω κατι μ αυτο;
>> Download Link - Xiaomi Firmware
Αν μετά την εγκατάσταση σου ζητήσει να κάνει Update, προχώρησε στο Update που σου ζητάει. -
Καλησπέρα στην κοινότητα. Έχω το Pocophone με 9.3.28.Το μόνο πρόβλημα πού έχω είναι με το fingerprint. Στην αρχή δουλεύει. Μετά δέν πιάνει με τίποτα. Το ανανεώνω και δουλεύει, μετά πάλι τα ίδια. Μήπως δεν κάνω κάτι καλά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Την 9.3.28 xtrv έχεις; Η την official;
Το σεταρεις σίγουρα σωστά;
Μπες και στο cit και σιγουρέψου ότι είναι εντάξει το hardware...
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δεν μπορώ να σηκώσω απευθείας εικόνα από το app και το σήκωσα σε site.
Αυτην έβαλα το mido έχω. Στο Googleδεν μου επιτρέπετε να κατεβάσω κάποιες εφαρμογές και τις κατεβάζω από sites.θελω να βγάλω εφαρμογές συστήματος.υπαρχει τρόπος; Επίσης πως θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω το builtcrop?Πρέπει να αλλάξω μια ρύθμιση στην κάμερα νομίζω γιατί δεν κάνει απευθείας μετάδοση.αυτο το είχα από την προηγούμενη άρωμα που έιχα βάλει.Εκει άλλαξα κάτι και έγινε το πρόβλημα. -
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Αυτά που λέει κατά τη δημιουργία του fingerprint: αργα, κτλ...
Τι είχες πριν την xtrv και πώς την πέρασες αυτή που έχεις τώρα;
Ο/H kaplaz έγραψε:
Το τηλέφωνο ήρθε με global 10.2.3.0 μετά το ξεκλειδωσα καί πέρασα την 10.2.2.0 τής κοινότητας. Μετά με καθαρή εγκατάσταση την 9.3.28.
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H kaplaz έγραψε:
Το τηλέφωνο ήρθε με global 10.2.3.0 μετά το ξεκλειδωσα καί πέρασα την 10.2.2.0 τής κοινότητας. Μετά με καθαρή εγκατάσταση την 9.3.28.
Ο/H kaplaz έγραψε:
Το έκανα. Προς το παρόν εντάξει. Άλλη μια ερώτηση, το Dolby atmos χρειάζεται νά το περάσουμε? Ευχαριστώ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0