[Miui 10 9.3.28] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 37 συσκευές
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H ilmas έγραψε:
Ο/H MiLToS_666 έγραψε:
Μια ερώτηση ακόμα γιατί είναι τόσες οι ρυθμίσεις που μου έχει ξεφύγει, αυτή την όμορφη οθόνη φόρτισης που προστέθηκε πρόσφατα από που την ενεργοποιώ;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H rodco έγραψε:
Καλημέρα και καλό μήνα για Redmi Note 4x (mido) εχει βγει κάτι σε Aroma ?
-
-
-
Παιδιά για μένα με την ίδια χρήση εφαρμογές κλπ σε mi8 Pro η 9.3.28 είναι η καλύτερη μέχρι στιγμής σε αυτονομία με 2 ερη την 9.3.14.
Μπράβο στην Xiaomi να τα λέμε και αυτά!!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Σε mi 8 η κατανάλωση είναι ίδια εδω και πολλα updates που χω βάλει. Επηρεάζει και πολύ το κερνελ που εχωJava Developer
Android Developer
DDOS Scripting
SQL Administrator
Networking -
Ο/H Giannis Decadencia έγραψε:
Η αρωμα στο mido παίδες πέρασε κανονικά αλλά η μπαταρία πέφτει σε ελεύθερη πτώση όπως με την προηγούμενη έκδοση....ειμαι στη δουλειά και με τη χρήση που κάνω καθημερινά δείχνει με τη μία....για να μην με προλάβουν άλλοι και λένε ας την αφήσουμε να στρώσει.... Δεν είναι μοτέρ
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε mi mix 2s όλα δουλεύουν κανονικά και η μπαταρία ακόμη καλύτερα.
-
Καλησπέρα, ξαναπέρασα την ρομ κάνοντας format όλα (δεν είχα κάνει κατά την μετάβαση σε android 9 με την 9.3.25) πλην της κάρτας sd και αφού πέρασα την νέα recovery για whyred του geoanto555.
Αυτό έγινε χτες αργά το βράδυ και μέχρι και τώρα παρατηρώ θεαματική βελτίωση στην κατανάλωση μπαταρίας σε σχέση με πριν.
Κατά τα άλλα το τηλέφωνο είναι το ίδιο σταθερό, γρήγορο και πλήρως λειτουργικό. -
-
Κάνε ότι λέει εδώ @koukis:
xiaomi-miui.gr/community/index…E%BF-Redmi-Note-5-Whyred/
(Για καλύτερα, αφού πρώτα εγκαταστήσεις με το mi flash μια fastboot rom miui με ARB4)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0