Mi Note 3 - Δεν ανοίγει μετά από αναβάθμιση
-
-
εκανα την διαδικασια και τωρα γραφει στο site cant unlock pls try again in 72Hours
και κατι ακομα ...
Μου ηρθε τωρα παλι ειδοποιηση για νεα εκδοση στο κινητο
νομιζω ειναιη ιδια με αυτη που ειχα βαλει χθες και κολλησε...
V.10.3.2.0.ochmixm 557MB
Tην κανω η δεν παει να..... -
Την κάνεις δεν την κάνεις σε 72 ώρες που θα ξεκλειδώσεις, θα γίνει επαναφορά των εργοστασιακων ρυθμίσεων. Οπότε καλύτερα μείνε με αυτήν που είσαι αν προτίθεσαι να βάλεις xtrv.
-
-
-
Με ξεκλείδωτο bootloader, έχεις πρόσβαση σε fastboot mode > περνάς fastboot rom και το επαναφέρεις σε 10 λεπτά ότι και να γίνει
-
ΠΑΙΔΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΤΟ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΙΝΣΟΜΝΙΑ Κ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΧΕ GLOBAL ROM.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΣΦΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΕ ΤΡΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ.ΕΝΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΤΟ BOOTLOCKER.ΒΟΗΘΕΙΑ.ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΕΤΟΥΣΕ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΩ....
-
Μπες σε fastboot λειτουργία και τρέξε αυτούς τους οδηγούς, βγάλε φωτογραφία και δώσε αποτέλεσμα.
Product Authentication
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος?
Επίσης πες αν εσύ με δικό σου λογαριασμό το ξεκλείδωσες αν δώσει αποτέλεσμα ότι ο bootloader είναι unlock.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
ΕΚΑΝΑ Κ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΥΤΟ
-
Screenshot βαζε ή φωτογραφίες, όχι pdf αν θέλεις.
Αυτό το έκανες;
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Είναι κλειδωμένος; -
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΉΣΕΙ ΜΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ,ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ.ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ [email protected] ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΜΑΚΡΙΣΜΕΝΑ
-
Πέρασε τους driver της Xiaomi
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Και κάνε επανεκκίνηση την συσκευή, H/Y και πες πως βλέπει την συσκευή ο υπολογιστής στην διαχείριση συσκευών.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0