Εδώ και λίγες μέρες στο κινητό άρχισε να αναβοσβήνει η οθόνη σε άκυρες στιγμές. Το έκανε μόλις η οθόνη έσβηνε και πήγαινε στο Always on display. Σήμερα το κάνει συνέχεια και πολύ πιο έντονα. Είμαι με την τελευταία xtrv dev. China version Mi 8. Το έχετε ξανά δει αυτό το πρόβλημα; Δείτε το βίντεο. zbVQHpzybeNGPwBBA
Mi 8 αναβοσβήνει η οθόνη [SOLVED]
-
-
Μήπως σου έπεσε νερό ?
Δεν μοιάζει φυσιολογικό... -
Όχι τίποτα, ούτε μου έπεσε ποτέ κάτω .. Δουλεύει μια χαρά! Μέχρι χτες το έκανε σπάνια.. Σήμερα κοντεύω να πάθω επιληψία. Έψαξα λίγο στο Google και το έχουν πάθει κι άλλοι. Άλλαξα Θέμα, έκλεισα την αυτόματη φωτεινότητα διέγραψα ότι apk έχω κατεβάσει τελευταία αλλά τίποτα! Πολύ flickering
-
Κατέβασε και βάλε την εφαρμογή OLED SAVER και δες εάν συνεχίζει, λέει ότι διορθώθηκε ---> Screen Flashing/Flickering? - Xiaomi Mi 8/SE/EE/Lite/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum
Πάντως εάν η αγορά είναι από Ελλάδα θα μίλαγα και με το μαγαζί καλού-κακού -
Καλά δεν το περίμενα.. Με το apk έφτιαξε και δεν το κάνει! Ένα fr με τη νέα rom που την περιμένω πως και πως θα το κάνω και θα δοκιμάσω χωρίς το πρόγραμμα! Είναι αγορά από Κίνα και δεν θα το τολμούσα να το στείλω πίσω! Ευτυχώς είναι θέμα softwear απ'οτι καταλαβαίνω! Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Όχι εμένα, εγώ απλά βρήκα το θέμα με την λύση, κάνε ένα ποστ στο λινκ που έβαλα να επιβεβαιώσεις ότι διορθώθηκε...θα βοηθήσει πολλούς μελλοντικά
Επίσης ποια εφαρμογή έβαλες, γιατί είδα ότι υπάρχουν δύο εφαρμογές OLED SAVER στο play store ? -
Την πρώτη με 4.7 βαθμολογία! Αυτά διάβαζα πριν αλλά δεν το πίστευα ότι θα έκανε δουλειά το oled saver. Πάω να γράψω κι εκεί ότι δούλεψε. Καλό Σ/Κ Ανέστη κι ευχαριστώ και πάλι
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες