Θα συμφωνήσω μαζί σου. Το xiaomi.eu έδωσε ήδη την 9.4.12 για ορισμένες συσκευές οπότε τα παιδιά εδώ θα μας δώσουν και αυτοί την νέα ρομ κάποια στιγμή... υπομονή λοιπόνΟ/H Lunatico έγραψε:
Σ' ευχαριστώ πολύ. Θα πάρω την κουρτίνα 3 όταν με το καλό βγει.
[Miui 10 9.4.11/12] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 34 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Καλημέρα
Μα κάνω μία ερώτηση σε εμένα γιατί δεν ήρθε κάποιο μήνυμα και όταν κάνω αναζήτηση ενημέρωσης χειροκίνητα δεν μου βγάζει κάτι...??? -
Καλημέρα συμφουριτες δοκίμασα να περάσω την 9.4.11 και ενώ κάνω κανονικά εγκατάσταση εκεί που λέει λήψη επιπρόσθετων πληροφοριών βγάζει σφάλμα και στην xtr και στην aroma... Έχω περασμένη την 9.3.28
-
Ισχύει ότι κυκλοφορεί σε Global version ή είναι λάθος?
-
Νέες 9.4.12 Rom θα έχετε αργά το βράδυ.Ο/H paylos mavroeidis έγραψε:
Καλημέρα
Μα κάνω μία ερώτηση σε εμένα γιατί δεν ήρθε κάποιο μήνυμα και όταν κάνω αναζήτηση ενημέρωσης χειροκίνητα δεν μου βγάζει κάτι...???
-
Έχεις βάλει κάποια από τις τελευταίες VIP rom που σου στείλαμε με το VIP mail?Ο/H paylos mavroeidis έγραψε:
Καλημέρα
Μα κάνω μία ερώτηση σε εμένα γιατί δεν ήρθε κάποιο μήνυμα και όταν κάνω αναζήτηση ενημέρωσης χειροκίνητα δεν μου βγάζει κάτι...???
Θα πρέπει να κάνεις flash πρώτα μία από τις VIP rom για να ενεργοποιηθεί ο updater
-
Κάνεις αρχικό setup της συσκευής ?Ο/H mixfighter έγραψε:
Καλημέρα συμφουριτες δοκίμασα να περάσω την 9.4.11 και ενώ κάνω κανονικά εγκατάσταση εκεί που λέει λήψη επιπρόσθετων πληροφοριών βγάζει σφάλμα και στην xtr και στην aroma... Έχω περασμένη την 9.3.28
-
-
Πρόκειται να κυκλοφορήσει και σε άλλα καταστήματα; θα με ενδιέφερε η αναβάθμιση από το xiaomi redmi note 6 pro που έχω τώρα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
ειναι ακόμα χειρότερη από τη κινεζική, έχει μόνο Β1 και Β3.Ο/H bas13bou έγραψε:
Ισχύει ότι κυκλοφορεί σε Global version ή είναι λάθος?
Η Β7 και Β20 λείπουν... -
Στα κινεζομαγαζα θα κάνει θραύση, αλλά όπως είπε η redmi , πέρα από Ινδία και Κίνα δεν θα βγει επίσημα.
Και θέλει και προσοχή με τις μπάντες που υποστηρίζει όπως λέει ο @amavroudis από πάνω -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0