προβλημα με rom απο global σε xtvr MI9
-
-
-
έκανα μια τελευταία προσπάθεια με windows powershell, και με άλλο recovery(πάντα όμως για το ΜΙ9) και τελικά τα καταφέραμε και με έβαλε στο twrp. θα κάνω εγκατάσταση την τελευταία xtrv9.4.11 και ενημερώνω....
ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια -
καλημέρα, δυστυχώς δεν είχαμε αποτέλεσμα και εξηγώ,
με το twrp του fοrum δεν με έβαζε στο recovery,έκανε επανεκκίνηση στην rom, κατέβασα το παρακάτω twrp TWRP-3.2.3-MI9-wzsx150-fastboot, με έβαλε στο recovery, είχα τοποθετήσει και την rom xtrv στην μνήμη του κινητού , έκανα την διαδικασία wipe, και κατά την εγκατάσταση της rom μου εμφάνισε μήνυμα ότι η rom δεν κάνει για το τηλέφωνο.
έχει κανείς καμία ιδέα,
ευχαριστώ και πάλι -
-
το τηλέφωνο που έχω και το έχω αναφέρει είναι το ΜΙ9 6-64 με miui global stable 10.2. σε όλη την διαδικασία που έχω κάνει δεν εχει log. έχω επισυνάψει screenshot σε προηγούμεωο post.
-
Ο/H George Tsoutsas έγραψε:
δεν εχει log.
Αν έχεις 2 προφίλ σου φόρουμ καλά ειναι να χρησιμοποιείς μόνο το ένα. -
καλησπέρα, επειδή δεν έχω καταφέρει να κάνω εγκατάσταση το twrp, κοίταξα το antirollback της συσκευής και είναι επίπεδο 1. μήπως λόγω του κλειδώματος(όχι του bootloader,αυτό το έχω ξεκλειδώσει) δεν με αφήνει να κάνω εγκατάσταση το twrp. κάπου διάβασα στο forum το παρακάτω "H μόνη διαφορά τώρα σε ότι αφορά το Flash του TWRP από FastBoot mode, είναι πως επειδή το antirollback protection μπλοκάρει το Flash του TWRP image, θα πρέπει πρώτα να κάνετε flash ένα “dummy” image πρώτα."
ισχύει κάτι τέτοιο και στην περίπτωση την δική μου??
επισυνάπτω φωτογραφία όταν ανοίγει σε recovery
-
Νομίζω πως όχι. Λόγου ότι και το Mi8 που έχει anti level 1 δεν χρειάζεται αυτό το αρχείο. Ας μας το επιβεβαιώσει ο @geoanto555
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
ευχαριστώ.αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι ενώ ακολουθώ όλη την διαδικασία εγκατάστασης twrp( αναφέρω σε προηγούμενα post) χωρίς κανένα bug, δεν με βάζει σε twrp recovery.
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0